NOVI GAME SHOW HTV-A

Koji će slavni Hrvati preživjeti 'Tjedan dana bez ekrana'

08.10.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Krajem listopada na HTV-u će krenuti game show 'Tjedan dana bez ekrana' koji će voditi Daniela Trbović. Tri natjecatelja bit će izdvojena tjedan dana i neće im biti dopušteno da saznaju nikakvu informaciju, vijest o najnovijim događajima izvan kuće u kojoj će boraviti. Natjecatelji će biti brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života, spavat će u kući od 150 kvadrata, u odvojenim sobama i imat će kuhara na raspolaganju

'Svi smo svakodnevno zatrpani sa svih strana različitim informacijama pa će biti zanimljivo vidjeti kako se može preživjeti bez njih. Poanta je u tome da je stvarnost začudnija od fikcije, tako da će gledatelji uživati s nama gledajući što se sve događalo tijekom izolacije naših gostiju i kako će oni na to reagirati', rekla nam je Daniela Trbović.

'Tjedan dana bez ekrana' će se baviti poznavanjem aktualnih događaja. Tri natjecatelja bit će izdvojena tjedan dana i neće im biti dopušteno saznati nikakve informacije, vijesti o najnovijim događajima izvan kuće u kojoj će boraviti. Nakon tjedan dana bit će ugošćeni u studiju te će im se prezentirati zabavni i iznenađujući novinski naslovi i informacije, a natjecatelji će morati pogoditi koji su pravi, a koji lažni. Također će im se prikazati i isječak koji će tijekom tjedna biti emitiran na televiziji. Na temelju prikazanog isječka postavljat će im se pitanje, a natjecatelji će morati birati između četiri ponuđena odgovora.

Riječ je o svojevrsnom kvizu rađenom po licenci britanskog showa 'The Bubble' koji je prvi put emitiran u veljači 2010. Prikazivan je u Izraelu, Poljskoj, Danskoj i Švedskoj.

Natjecatelji u našoj verziji bit će brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života - književnici, glumci, pjevači, TV voditelji, novinari... Tako bismo među njima mogli gledati Indiru Levak, Zorana Vakulu, Hrvoja Šalkovića, Tonyja Cetinskog, Gorana Navojca i brojne druge. Doznajemo kako će natjecatelji biti smješteni u kući od 150 kvadrata koja se nalazi izvan Zagreba te da će imati kuhara i spavati u izdvojenim sobama.