X FACTOR

Kandidati večeras pjevaju eurovizijske pjesme

24.05.2015 u 14:02

Bionic
Reading

Kandidati 'X Factor Adrije' spremni su za još jedan izazov - pjevanje najpoznatijih europskih pjesama, a kako to izgleda, moći ćemo vidjeti već večeras na programu RTL-a

Jedan je Eurosong završio, a drugi samo što nije!

Doduše, nije riječ o pravom natjecanju za najbolju pjesmu Eurovizije, već o natjecanju unutar 'X Factora' u kojem će kandidati pjevati napoznatije europske uspješnice.

Prva od dvije emisije na rasporedu je večeras u 21 sat na programu RTL Televizije, dok će se druga moći pratiti sutra u istom terminu.

U svakoj će večeri nastupiti ukupno osam izvođača, a show će napustiti po jedan kandidat.

'Eurosong je vrlo aktualan ovih dana i drago mi je što ćemo imati priliku vidjeti kandidate kako interpetiraju hitove najvećeg europskog natjecanja. Od svojih kandidatkinja očekujem maksimalnu posvećenost u pripremama za novi live. Moja preporuka je da pogledaju eurovizijske nastupe kako bi vidjeli šarolikost interpretacija, ali da svakako ostave svoj pečat. Vjerujem da je ponuđena tema poseban izazov za kandidate ne bi li dali svoj maksimum', rekao je Željko Joksimović.

U novim epizodama X Factor Adrie nastupit će i kandidati koji su se vratili u natjecanje: Highway trio, Milan Bukilić, Tarik i Adnan te Bobi Mojsovski.