JOŠ VOLI BIVŠEG

Ima trenutaka kad požalim što sam se rastala

01.01.2015 u 16:59

Bionic
Reading

Nakon razvoda od britanskog glazbenika glumica se iz Londona preselila u Los Angeles i to je, kaže, odluka zbog koje ne žali. No kad je rastava u pitanju, priznaje da se danas ponekad kaje što ona i Chris Martin nisu više zajedno

Devet mjeseci nakon razvoda od britanskog glazbenika Chrisa Martina s kojim ima dvoje djece, devetogodišnju kćer Apple i sedmogodišnjeg sina Mosesa, glumica Gwyneth Paltrow je priznala kako joj to i nije bila najpametnija odluka u životu.

Njezin bivši suprug ponovo viđen je u društvu mlade oskarovke Jennifer Lawrence s kojom je navodno dočekao Novu godinu, a Paltrow je u posljednjem intervju za Harper's Bazaar rekla što joj je na duši.

'Napravili smo puno grešaka, imali smo dobrih i loših dana, no ponosna sam kako smo na kraju završili priču da se nemamo čega sramiti i nešto skrivati. Ima dana kad poželim da smo još uvijek u braku, ponajviše zbog naše djece koja su željela da ostanemo zajedno', povjerila se glumica.

Jedna stvar je kad je rastava u pitanju ipak veseli - povratak u rodni Los Angeles.
'Tu sam odrasla i za L. A. me vežu najljepše uspomene. Neki dan sam ležala u travi, gledala sunce kroz palmine grane i osjećala sam se kao dijete. Tu je moj dom i tu sam najsretnija', zaključila je Gwyneth.