ZVIJEZDA 'MOMAKA S MADISONA'

Novi angažman crvenokose zavodnice

17.12.2014 u 14:15

Bionic
Reading

Christina Hendricks koja u seriji 'Momci s Madisona' glumi Joan Harris, dobila je angažman u novom TV projektu Camerona Crowea 'Roadies'

Christina čiji je zaštitni znak crvena kosa i zanosne obline, glumit će uz Lukea Wilsona u TV seriji redatelja Camerona Crowea pod nazivom 'Roadies.

Radnja ove nove TV serije prikazuje turneju uspješnog rock benda, a čija će priča biti ispričana kroz oči članova njihove pratnje na turnejama, piše The Hollywood Reporter

Hendricks, najpoznatija po ulozi Joan Harris u seriji 'Momci s Madisona' ('Mad Men'), igrat će Shelli, bendovu produkcijsku menadžericu i Billovu (Luke Wilson) genijalnu poslovnu partnericu. U priopćenju za javnost opisana je kao čvrsta, no privatno emocionalna, udana za posao i zastrašujuće dobra u tome.

Uz Hendricks i Wilsona, u seriji će glumiti Imogen Poots, Keisha Castle-Hughes, Peter Cambor Rafe Spall

Crowe, koji je 2000. osvojio Oscara za najbolji originalni scenarij za rock dramu 'Korak do slave' ('Almost Famous'), napisao je i režira pilot jednosatne komedije čije snimanje počinje početkom iduće godine u Vancouveru.

Izvršni producenti su Winnie Holzman i J.J. Abrams

Christina Hendricks je peterostruko nominirana za Emmyja, a dosad je glumila i u filmovima 'Vožnja' (Drive), 'Ginger & Rosa' i u Ryan Goslingovom prvom redateljskom uratku "Izgubljena rijeka" (Lost River).

Nedavno je nedavno potpisala ugovor za seriju Comedy Centrala 'Another Period'. Uskoro će je se moći vidjeti u filmu 'Dark Places', zajedno s Charlize Theron i u filmu John Slatteryja 'God's Pocket'.