KANAL FOX

Hoće li agent Stahl dati Harlee imunitet?

05.12.2016 u 10:05

Bionic
Reading

Deseta epizoda serije 'Nijanse plave' 6. prosinca u 22:00 h na kanalu FOX Crime

Prva sezona kriminalističke serije 'Nijasne plave' autora Adija Haska, krenula je sa prikazivanjem 4. listopada na kanalu FOX Crime, a glavne zvijezde su Jennifer Lopez i Ray Liotta. Njih dvoje igraju detektive policijske jedinice u New Yorku koji su uvučeni u skandal primanja mita i podmićivanja zločinaca. Za petama im je FBI koji traži konkretne dokaze protiv njih, a pravu će pomutnju stvoriti kada kao glavnog krivca uzmu Harlee (Jennifer Lopez). Agent FBI-a – Agent Stahl (Warren Kole) odlučan ju u privođenju poručnika Woza (Ray Liotta) koji polako gubi konce u svojim rukama. Uvidjevši kako je Woz prešao svaku mjeru ubivši njihovog kolegu, Harlee odluči pomoći FBI-u i učiniti sve kako bi ga priveli. Zato, Woz i Harlee zajedno kreću na tajni zadatak. Na tom zadatku Harlee saznaje kako Woz ima tajnog ljubavika i pomoćnika u zločinu - kolegu Donnieja (Michael Esper). Deseta epizoda serije biti će prikazana u utorak 6. prosinca u 22:00 h na kanalu FOX Crime.

Harlee saznaje kako je iz zatvora pušten njezin nasilni bivši muž Zepeda kojeg je lažno optužila za ubojstvo kako bi ga se rješila. Shvaća da je njezin život i život njezine kćeri Christine ponovno u opasnosti. Iako nagovara Zepedu da ih ostavi na miru barem još neko vrijeme, on je ne želi poslušati i odlazi kod svoje kćeri. Istina koju će Christina saznati o svome ocu, promijenit će odnos između nje i Harlee. Za to vrijeme, Harlee se nalazi sa FBI agentom Stahlom kako bi ga obavijestila o tajnom zadatku u koji su uključeni i Woz i Donnie, ali i da zatraži imunitet za sebe i svoj tim. Stahlovi osjećaji prema Harlee napokon izlaze na vidjelo kad ju iznenadno poljubi...

U glavnim ulogama: Jenifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.