Fox

Premijera druge sezone kriminalističke serije 'Bez traga'

26.07.2016 u 10:34

Bionic
Reading

Od 4. kolovoza, od ponedjeljka do petka u 23 sata na kanalu FOX Crime

Svakodnevica sjajnog tima FBI u New Yorku rješavanje je slučajeva misterioznih nestanaka običnih ljudi. Prva epizoda druge sezone serije 'Bez traga' premijerno će biti prikazana 4. kolovoza, a nadalje će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 23 sata na FOX Crimeu. Tvorac serije poznati je producent i režiser Hank Steinberg, a izvršni producent je legendarni Jerry Bruckheimer, producent najpoznatijih kriminalističkih serija poput: CSI: Las Vegas', 'CSI: Miami', 'CSI: New York' i 'Zaboravljeni slučaj'.
U svakoj epizodi, tim stručnjaka rješava novi slučaj nestalih osoba koji u drugoj sezoni postaju sve zahtjevniji. MPU (Misssing Person Unit) odjel, koji vodi agent Jack Malone (Anthony LaPaglia), kreće u bitku s vremenom, te nestale osobe nastoji pronaći u prva 72 sata jer im se nakon tog vremena gubi svaki trag. Serija 'Bez traga'također se bavi privatnim životima članova tima i prikazuje utjecaj iskustava vezanih za slučajeve na njihov svakodnevni život, traumatske reakcije, te emocionalne veze sa žrtvama i slučajevima.


U novoj sezoni, slučajevi postaju sve zamršeniji; autobus pun djece koji netragom nestaje potpuno će zaokupiti tim stručnjaka i učinit će baš sve što je njihovoj moći da riješe slučaj. Usto, Jack se mora suočiti s duhovima iz prošlosti kada preuzme rješavanje slučaja koji je vrlo sličan slučaju otprije nekoliko godina za koji je okrivljen serijski ubojica; no kada Jack otkrije da je ubojica njegov davni poznanik, shvaća da mu je život u opasnosti…

U glavnim ulogama: Anthony LaPaglia kao Jack Malone, Poppy Montgomery kao Samantha Spade, Marianne Jean-Baptiste kao Vivian Johnson, Enrique Murciano kao Danny Taylor I Eric Close kao Martin Fitzgerald.