NAGRADNJAČE

Osvoji ulaznice za MTV EMA 2016!

12.10.2016 u 15:49

Bionic
Reading

2016 MTV EMAs dodjela nagrada ove će se godine održati u Rotterdamu u nedjelju, 6.studenoga 2016. Budi i ti dio tog velikog spektakla, osvoji ulaznice za MTV EMA 2016!

Ako si korisnik MAXtv-a ili planiraš to uskoro postati osvoji ulaznicu za MTV EMA sa plaćenim prijevozom i smještajem za dvoje. Do nagrade dođi tako da najbrže riješiš kviz pitanja.

Nagrada uključuje* 2 karte za MTV EMA ( za tebe i pratnju), avionske karte i smještaj za jednu noć u hotelu s 4 zvjezdice https://www.hampshirehoteldelftcentre.com/
*moraš biti 18+

Popis nominiranih predvode Beyoncé i Justin Bieber koji će se nadmetati u čak pet kategorija. Prate ih Adele, Coldplay, Lukas Graham i Shawn Mendes, koji su dobili po četiri nominacije. Šansu da osvoje po tri MTV EMA nagrade imaju Rihanna i Drake. Za titulu najbolje pjesme natječu se još i Adele s pjesmom ‘Hello’, Justin Bieber sa singlom ‘Sorry’, Lukas Graham s baladom ‘7 Years’ i Mike Posner s ljetnom himnom ‘I Took A Pill In Ibiza’. U utrci za titulu najboljeg regionalnog izvođača nalaze se Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen

Glasanje u svim kategorija za MTV EMA nagrade odvija se na linku MTVEMA.COM i trajat će do subote, 5. studenoga u 23.59.

Postani korisnik MAXtv-a i Proširenog paketa. Najbrže riješi kviz i otiđi na dodjelu MTV nagrada (avionska karta, smještaj i transfer uključeni u nagradu)!
Dobitnik je Ana Livun iz Zagreba.