KRAJ LJUBAVI

Jennifer Lopez opet sama nakon pet godina veze

25.08.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Iako su se još prije nekoliko dana činili vrlo sretni na zajedničkim fotografijama, čini se da je pop zvijezda i glumica Jennifer Lopez definitivno prekinula petogodišnju vezu s 18 godina mlađim plesačem Carperom Smartom

'Nije bilo ničega dramatičnog u njihovom prekidu. Njihovom odnosu je prirodno došao kraj', izjavio je za medije izvor blizak paru. Dodao je kako će Jennifer i Casper ostati u prijateljskim odnosima.

Kratki prekid imali su 2014. godine, nakon čega su izgladili razmirice i pomirili se. No trebale su im dvije godine da se predomisle i shvate da ipak nisu jedno za drugo, a prekid je sada navodno inicirala pjevačica. Još nedavno u televizijskom gostovanju izjavila je da nakon više razvoda i propalih zaruka i dalje ima vjeru u brak te da je razmišljala o vjenčanju s Casperom. 'Zamišljam se u raskošnoj bijeloj vjenčanici', rekla je.

47-godišnja latino diva Jennifer i 29-godišnji Casper bili su zajedno od 2011. godine. Spojili su se nakon njezinog razvoda s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima osmogodišnje blizance Maxa i Emmu.

Upravo je s Marcom i njegovom suprugom Shannon De Lima Muniz, koji su došli u Las Vegas kako bi pogledali njezin koncert, pozirala zadnji put s Casperom. Nakon njezinog nastupa bivši supružnici odlučili su ovjekovječiti trenutak sa sadašnjim partnerima.

Having an amazing time in Vegas #jlo all I have amazing show. Congrats baby! ??????

A photo posted by SHANNON DE LIMA MUÑIZ (@shadelima) on

Posljednje zajedničko pojavljivanje u Las Vegasu

Unatoč turbulentnom raskidu, Jennifer se vratila poslovnim obavezama i snimanju serije 'Shades of Blue' s Dreom de Matteo i Rayom Liottom. U njoj glumi policajku točnije agenticu FBI-ja. Osim što igra glavnu ulogu, Jennifer je i jedna od producentica serije.