'ETO VAM SAD!'

Poruka Nine Kraljić svima u Hrvatskoj koji nisu htjeli da uspije

11.05.2016 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon što je sinoć izborila nastup u finalu Eurosonga hrvatska predstavnica na konferenciji za novinare nije krila oduševljenje, ali je i otvoreno izgovorila ono što joj je u Hrvatskoj smetalo posljednjih tjedana

Prvi put nakon sedam godina Hrvatska se plasirala u finale Eurosonga, a za to je prvenstveno zaslužna Nina Kraljić koja pjesmom 'Lighthouse' sinoć u Stockholmu publiku nije ostavila ravnodušnom. Neki je na društvenim mrežama već uspoređuju s ekstravagantnom islandskom glazbenom zvijezdom Björk.

'Sad samo još malo u šoku. Nažalost, bilo je ljudi u Hrvatskoj koji nisu htjeli da uspijemo, eto im sada. Uistinu smo htjeli ući u finale jer Hrvatske u njemu nije bilo već sedam godina. Jako sam ponosna na nas, na moj tim, na moje ljude. Hvala vam', rekla je Nina na konferenciji za novinare nakon polufinalne večeri.


Nina u impresivnoj kreaciji Juraja Zigmana sinoć na pozornici Eurosonga

Nina Kraljić - polufinale Eurosonga

Sreću zbog Ninina uspjeha nije krio ni njezin mentor Jacques Houdek.

'Tako se to radi! Vjera koju imam od prvog dana u Ninu i njen talent jedino je što mi je večeras umirilo srce da ne iskoči van od silnog uzbuđenja i treme koju sam imao, proživljavajući svaki tren izvedbe... Ovo je čisto savršenstvo na kakvo nas je ona i navikla. Predivno je bilo, kristalno, umjetnički, emotivno, odmjereno, minimalno, a opet tako maksimalno... Bravo za cijeli tim!' napisao je Jacques na Facebooku.