RIJEČKI HARD ROCK

Grupa Keops snima novi album i odrađuje ljetnu turneju

28.07.2015 u 16:35

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih mladih domaćih hard rock bendova Keops ovo ljeto priprema novi album kojeg su najavila četiri singla, a trenutno su na ljetnoj turneji

Publika duž hrvatske obale na koncertima hard rock grupe Keops moći će uživo čuti pjesme 'Vjerujem u nas', 'Rat' u čijem video spotu se pojavljuje Tina Katanić te 'Odlazim' s kojom su nastupili na 62. Zagrebačkom festivalu te nedavno objavljeni novi singl 'Pred lice sudbini'. ta četiri singla najavljuju novi zvuk koji će Keops u rujnu predstaviti na svom drugom albumu.

Glazbu za aktualni singl  'Pred lice sudbini' potpisuju Bruno Mičetić i Toni Šuperina, a na tekstu je radilo nekoliko poznatih domaćih autora. Osim televizijske voditeljice Uršule Tolj, koja se u javnosti sve više spominje i kao autorica pjesama, za tekst su zaslužni Mario Vestić (autor pjesama grupe Opća Opasnost) te pjesnik Krešimir Butković koji je dao osnovnu ideju. Zadnjim singlom, Keops je publici odlučio pružiti žestoku, istovremeno snažnu, ali i pjevnu pjesmu u maniri najboljeg simfonijskog metala, a sve veći odaziv fanova dokazuje da je Keops u posljednjih nekoliko godina stvorio vlastitu, vjernu publiku koja ih prati na energičnim live nastupima.

Ovog ljeta riječki sastav neće odmarati. Osim sviranja koncerata i dovršavanja albuma, bend radi i na novom spotu za pjesmu 'Pred lice sudbini', koji će premijeru doživjeti u rujnu na promotivnim koncertima u Rijeci i Zagrebu. Publika će ih još moći vidjeti 14. kolovoza u Kostreni u Beach baru Baraka, 21. kolovoza na partyju MC Hollister, 22. i 23. kolovoza u Novalji u rock baru Plasica, 29. kolovoza u Puli na partyju MC Twin Horn, 04. tujna u Plominu u beach bar Copacabana.