'JA SAM UNIFORMA'

Animirani videospot Brkova uoči koncerta karijere

26.01.2015 u 10:33

Bionic
Reading

Zagrebački bend Brkovi objavili su videospot za svoj novi singl 'Ja sam uniforma', ukupno sedmi s aktualnog albuma 'Pizda materina'

Autorstvo videospota 'Ja sam uniforma' zajedno potpisuju Željko Manojlović (zadužen za animacije) i Relja Antonić (ilustracije). Dvojac se sam ponudio Brkovima za suradnju, na spotu radio par mjeseci te video uradak, u kojem Prasac, gitarist benda, sam samcat uništi kompletnu vanzemaljsku vojsku i nekoliko planeta, završio u vrijeme zagrijavanja za velike koncerte koji im predstoje. Osim na videu Relja Antonić je već ranije surađivao s Brkovima, naime autor je naslovnice albuma 'Pizda materina'. 'Ja sam uniforma', inače obrada pjesme kultnog zagrebačkog rockera Jure Klavijature, sedmi je i posljednji singl s aktualnog albuma.

Sljedećih mjesec i pol dana bit će izuzetno važni za Brkove. Bend će se prvo uputiti u Novi Sad gdje 31. siječnja sviraju s Atheist Rapom i Gužvom u 16-ercu. Na Dan zaljubljenih osvajaju splitske Gripe u društvu Silentea i S.A.R.S.-a, a subotu iza konačno stižu i do Banja Luke. U ožujku pak ih čekaju gostovanja u Sarajevu te Osijeku, gdje nastupaju s Dječacima i Punčkama. Ipak, najveći i najvažniji koncert u povijesti Brkova dogodit će se 7. ožujka kad će Shamso69, Tomac Prasac Žorž i Šarac stupiti na pozornicu Male dvorane Doma sportova. Nakon desetljeća punk rock folk šamaranja, Brkovi napadaju kultnu zagrebačku dvoranu što je uspjelo jako malom broju bendova. Društvo u tom jurišu će im praviti gosti, grupe Kiša metaka i Šank!?

Od 1. siječnja do 6. ožujka, cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 80 kuna

Službena prodajna mjesta:

• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr