IMA SE, MOŽE SE

Harper Beckham torbicom od 16.000 kuna zasjenila maminu reviju

14.02.2017 u 06:57

Bionic
Reading

Torbica za djevojčicu od 16 tisuća kuna ili baloner za dječaka od pet tisuća? Za većinu je to pravo bogatstvo i nepotrebno bacanje novca, a za neke je to kao da su kupili najjeftiniju stvar u nekom sasvim regularnom dućanu. Naravno, ti neki su članovi obitelji Beckham koji su odavno postali brend; procijenjeni su na čak 240 milijuna funti

Njihovo je prezime odavno postalo brend sam po sebi i danas vrijedi nevjerojatnih 240 milijuna funti. Iznos je to zbog kojeg se mnogima zavrti u glavi, no obitelj Beckham odavno je navikla na to da joj novac, moglo bi se reći, doslovce pada s neba. A kada imaš puno novca, onda ulažeš i u garderobu, jer sve mora imati poznati potpis.

U sklopu njujorškog tjedna mode svoju je novu kolekciju predstavila Victoria Beckham, a njezina obitelj sjedila je u prvom redu kao najveća potpora. Dolazak na reviju iziskivao je i da se svi pomno odjenu, a svjetski su se mediji odmah dokopali cijena pojedinih komada odjeće koju su nosili Beckhamovi


Harper s dizajnerskom torbicom Yona by Goyard i čizmicama Gucci

Čini se kako se najviše novca troši na mezimicu obitelji - petogodišnju Harper, koja je najskuplju stvar držala u ruci - dizajnersku torbicu Yona by Goyard od gotovo 16 tisuća kuna, a nosila je i Guccijeve kožne čizmice do gležnja od dvije tisuće kuna. Najmlađi od trojice braće, 11-godišnji Cruz nosioje Burberryjev baloner od pet tisuća kuna itenisice Adidas Yeezy od 1.300 kuna.


Romeo Beckham Burberryjev je model

Burberryjev model, 14-godišnji Romeo odlučio se za eleganciju pa je, baš kao mlađi brat, nosio Burberryjevu kombinaciju - baloner od pet tisuća kuna sa šalom od kašmira od oko 1.600 kuna, kravatu od 500 kuna te njihovo plavo odijelo od približno šest tisuća kuna. Jedino za koga nisu uspjeli pronaći što točno ima na sebi 17-godišnji je Brooklyn koji je bio u martama (Dr. Martens) od 600-tinjak kuna.


Cruz i Brooklyn Beckham

Zajedničkim odlaskom na Victorijinu reviju obitelj Beckham vjerojatno je željela svima dati do znanja kako je se posljednji skandali uopće ne tiču. Naime, prije desetak dana u javnost su dospjele privatne prepiske Davida Beckhama koje su ukradene nakon što mu je mail hakiran, a kojima se doznalo kako i nije baš tako veliki dobrotvor i humanitarac kakvim se predstavlja te kako je sve to radio samo kako bi dobio počasnu nagradu kraljice Elizabete II. koja mu je na kraju izmakla.

Love my babies x @davidbeckham @brooklynbeckham @cruzbeckham Romeo and Harper!!! X vb

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)