MAMA I BEBA

Balerina Melanie Hamrick pokazala Jaggerovog sina

26.01.2017 u 09:11

Bionic
Reading

Posljednja ljubav vremešnog rokera, 73-godišnjeg Micka Jaggera, zgodna njujorška balerina Melanie Hamrick pohvalila se na Instagramu prvom fotografijom sretne mame i njezinog sina Deverauxa Octaviana, a on je dobio ime po Jaggerovom ocu

Ono što je htjela, Melanie Hamrick je i dobila i čini se da itekako uživa u svojoj novoj ulozi majke osmog nasljednika Micka Jaggera. On je priznao sina, no o zajedničkom životu njega i Melanie zasad nema govora, iako je glazbenik donedavno zgodnu Njujorčanku držao kao kap vode na dlanu.

Unatoč svemu, Melanie ne skida osmijeh s lica, posebno kad su fotografije na njezinom Instagramu u pitanju, a posljednja i ujedno prva zajednička sa sinom koju je objavila izazvala je oduševljenje njezinih prijatelja i pratitelja.

'Prvi odlazak na plažu mog anđela', potpisala je Melanie fotografiju s bebom.

Rain Rain Go Away! ? Thinking back to my angels first beach trip ??☀️?

A photo posted by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

Zgodna balerina trenutno je u misiji povratka u formu, a ne skriva to da bi za godinu dana htjela biti spremna za nove profesionalne izazove. Maleni Deveraux Octavian Basil Jagger rođen je početkom prosinca, a uz Hamrick je tijekom porođaja bio i Mick. Njegova afera s balerinom započela je dok je njegova dugogodišnja partnerica, modna dizajnerica L'Wren Scott, koja si je oduzela život u ožujku 2014., još bila živa.