IZNENADILA FANOVE

Nikad seksipilnije izdanje Bojane Gregorić Vejzović

22.12.2016 u 06:42

Bionic
Reading

Bojana Gregorić gotovo svakodnevno svojim prijateljima i pratiteljima na profilu na Instagramu priušti zanimljive fotografije i filmiće iz svog privatnog i poslovnog dijela života. Danas se prisjetila jedne od svojih najdražih uloga, Velme Kelly koju je imala u mjuziklu 'Chicago' gdje je spojila svoje dvije profesionalne ljubavi – ples i glumu. Zbog atraktivne kostimografije, u toj je ulozi prštala seksipilom

'Kad se ovog sjetim, zaigra mi srce i uhvati išijas', našalila se pored fotografija iz mjuzikla 'Chicago'. Dok se spremala za taj mjuzikl prije 12 godina, glumica je imala je problema s ozljedama koje je stekla još u baletu, pa su je mučili meniskusi i desna prepona. No na premijeri je briljirala baš kao i u narednim nastupima u tom mjuziklu.

No upravo je za ulogu u kazalištu Komedija Bojana Gregorić izjavila kako joj je to najteža i jedna od najdražih uloga, jer je u njoj dala cijelu sebe u svim segmentima umjetnosti. Iako je Velma Kelly sporedna uloga u mjuziklu, to joj ni najmanje nije smetalo.

'Nikada mi nije manja uloga predstavljala udarac taštini, poznata je stara kazališna izreka kako nema malih uloga, već malih glumaca. Velma Kelly je sporedna uloga, ali to ne umanjuje njezinu atraktivnost. Svaki njezin broj prati sjajna koreografija, ona je poput bombe, kad dođe na pozornicu - slijedi urnebes!' izjavila je ranije za Slobodnu Dalmaciju

U atraktivnom kostimu u tom mjuziklu došla je do izražaja njezina finoća i balerinska ljepota, ali i izazovnost i seksipilnost.