POLJUPCI NA NOVOM ZELANDU

Ovako naš poznati glazbenik uživa na drugom kraju svijeta

08.12.2016 u 14:28

Bionic
Reading

I dok je Stjepan Hauser na turneju po Australiji i Novom Zelandu odlučio otići sam, bez zaručnice Jelene Rozge, njegov kolega iz 2Cellosa, Luka Šulić, na tako dalek put krenuo je s djevojkom Tamarom Zagoranski. Nakon koncerata Luka i Tamara odlučili su uživati u ljepotama Novog Zelanda, a romantična fotografija nastala je na jednoj od najpoznatijih tamošnjih atrakcija - Cathedral Coveu

Desecima tisuća pratitelja na Instagramu Luka Šulić ne srami se pokazati svoju romantičnu stranu, kao ni to koliko je zaljubljen u djevojku Tamaru Zagoranski. Iako bi mu možda i neki estradni menadžeri savjetovali da to ne radi, kako ne bi izgubio na popularnosti kod obožavateljica, član 2Cellosa voli objavljivati privatne fotografije s djevojkom na društvenim mrežama.

Tako je bilo i ovaj put. Dvojac iz 2Cellosa ovih dana putuje po Australiji i Novom Zelandu, gdje su održali nekoliko koncerata u sklopu svoje turneje. I dok je Stjepan Hauser na tako dalek put otišao bez zaručnice, splitske pjevačice Jelene Rozge, koja ovih dana u Hrvatskoj promovira svoj novi singl i spot, Luka Šulić je odlučio povesti svoju Tamaru. Boravak u svakom gradu odlučili su iskoristiti za razgledavanje, a čini se da im se najviše svidjelo na Novom Zelandu.

2Cellos upravo su odradili australsku turneju

Goodbye Sydney, goodbye Australia! I had a blast and can't wait to come back. ?????? #sydney #australia #photooftheday

Fotografiju objavljuje LUKA SULIC (@lukasulicofficial)

Jedan od koncerata, u sklopu turneje, održan je i u Sydneyju

Luka i Tamara posjetili su i jednu od najpoznatijih novozelandskih atrakcija - Cathedral Cove - te je na jednom od kamena na plaži nastala romantična fotografija njihovog poljupca. Uz fotografiju, Luka je jednostavno napisao 'raj' i stavio srce.

Prije gotovo mjesec dana krenula su nagađanja da se par, nakon godinu i pol veze, zaručio, a sve je zapravo krenulo od tajanstvenog prstena na Tamarinoj ruci. Nakon toga zaredale su se brojne čestitke na društvenim mrežama, no Luka Šulić još uvijek nije ništa ni potvrdio ni demantirao.

Chillin' ??❤️ #love

Fotografiju objavljuje LUKA SULIC (@lukasulicofficial)

Tajna prstena: Zbog prstena na Tamarinoj ruci nagađa se da se par zaručio

Paradise❤️ #newzealand #cathedralcove #love #photooftheday

Fotografiju objavljuje LUKA SULIC (@lukasulicofficial)

Luka Šulić i Tamara Zagoranski uživali su u ljepotama Novog Zelanda

Amazing place???? #newzealand #hotwaterbeach #nature #peace #zen

Fotografiju objavljuje LUKA SULIC (@lukasulicofficial)