PRSTEN NA RUCI

Slatka tajna Luke Šulića: spreman za veliki ljubavni korak?

14.11.2016 u 15:17

Bionic
Reading

Nakon Stjepana Hausera prsten na ruku svoje djevojke stavio je izgleda i Luka Šulić. Naime jedna fotografija na njegovom profilu na Instagramu u društvu djevojke Tamare Zagoranski dala je naslutiti kako je slavni par nakon godinu i pol dana veze spreman za novi korak u ljubavi. Prsten na Tamarinoj ruci potaknuo je brojne komentare o zarukama, a Luka ih zasad nije demantirao

Koliko je sretan u ljubavi, slavni čelist Luka Šulić pokazao je proteklih mjeseci fotografijama na društvenim mrežama. U vezi s mariborskom ljepoticom 28-godišnji glazbenik više je od godinu dana, a da je spreman s njom graditi budućnost, pokazao je i jednom fotografijom koja je vrlo brzo rasplamsala komentare o prosidbi.

Naime, prsten na Tamarinoj ruci potaknuo je nagađanja Šulićevih obožavatelja o zarukama, a zaredale su se i brojne čestitke na Facebooku. Luka ih zasad nije demantirao.


Veza člana 2Cellosa i atraktivne Slovenke, koja je jedno vrijeme radila kao hostesa NK Maribor, otkrivena je u studenom prošle godine. Za razliku od Stjepana Hausera i njegovih brzih zaruka s Jelenom Rozgom, Luka po tom pitanju nije žurio. Iako su zbog nastupa 2Cellosa nerijetko bili razdvojeni, Luka i Tamara zasad su uspješno savladali sve prepreke.

Za dva tjedna 2Cellos očekuje veliki nastup u Australiji, a onda slijedi kraći odmor za blagdane pa će se možda više znati o njegovim ljubavnim planovima.