IZ ITALIJE S LJUBAVLJU

Anica Đerđa i Tomislav Horvatinčić: Selfie i osmijeh unatoč porazu

08.12.2016 u 09:19

Bionic
Reading

Nakon dugo vremena u javnosti su se opet zajedno pojavili Tomislav Horvatinčić i njegova partnerica Anica Đerđa Dilber i to na tribinama stadiona u Torinu, u kojem je jučer Dinamo igrao protiv Juventusa i izgubio. Na istom mjestu bio je i Zdravko Mamić u društvu Amre Peternel

Već sedam godina traje veza biznismena Tomislava Horvatinčića (69) i Anice Đerđe Dilber (40), a sudeći po najnovijim fotografijama iz Italije, u koju su zajedno otputovali na utakmicu Dinama i Juventusa u Torinu, sreću im ne može ništa poljuljati, pa ni Dinamov poraz.

Njihov odnos pod povećalom je javnosti od ljeta 2012., kada je Anica bila Horvatinčićeva suputnica na motornoj jahti kojom je zagrebački poduzetnik skrivio pomorsku nesreću s dvoje poginulih talijanskih nautičara. Horvatinčićeva partnerica bivša je bankarica koja iz prijašnjeg braka ima kćer.


Anica Đerđa Dilber i Tomislav Horvatinčić

Nakon što je započeo sudski postupak protiv Horvatinčića Anica i zagrebački biznismen rijetko su se pojavljivali u domaćoj javnosti. Anica je također svjedočila na sudu rekavši da se ničeg ne sjeća.  Općinski sud u Šibeniku osudio je Horvatinčića prije godinu dana na uvjetnu kaznu u trajanju od godinu i osam mjeseci s rokom kušnje od tri godine zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski nautičarski bračni par Salpietro. No za nesreću će mu se ponovo suditi jer je poništena prvostupanjska presuda.

Na tribinama stadiona u Torinu snimljen je i Zdravko Mamić u društvu Amre Peternel, članice uprave za međunarodne odnose i marketing NK Dinamo.

Zdravko Mamić  i Amra Peternel