DAN IZ SNOVA

Iva Jerković napokon u vjenčanici. Izgleda čarobno!

07.12.2016 u 10:39

Bionic
Reading

Kako bi trebao izgledati njezin dan iz snova – vjenčanje, dočarala je Iva Jerković uskočivši u čipkastu vjenčanicu zagrebačke dizajnerice Aleksandre Dojčinović. I sve ostavila bez daha!

Ljepotica Iva Jerković zablistala je u raskošnoj čipkastoj vjenčanici boje leda i na trenutak osjetila čaroliju vjenčanja. Prelijepa manekenka predstavila je jedinstveni novi koncept organizacije vjenčanja zagrebačkog JS Ateliera te u atmosferi isplaniranoj do posljednjeg detalja, na najljepši mogući način dočarala savršeni djevojački san.

U vjenčanici Aleksandre Dojčinović cvjetnog dizajna koji vlada svjetskim modnim pistama Iva se prepustila rukama fotografa Marka Marinkovića.

Kad se prije četiri godine pojavila u javnosti sa skupocjenim prstenom na ruci, Ivu Jerković, lijepu televizijsku voditeljicu i manekenku, mnogi su pitali je li riječ o - zaručničkom. Na pitanja je odgovarala zagonetnim smiješkom, a nedavna objava fotografije na Instagramu potaknula je novo pitanje: udaje li se lijepa Iva? A je li  je ovo modno snimanje bilo samo generalna proba za dan iz snova, vrijeme će pokazati.