GORAN NAVOJEC I DORA FIŠTER

Bivši par zajedno u novom filmu i na premijeri

06.12.2016 u 11:16

  • +6

Premijera filma Snježane Tribuson Sve najbolje

Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Bionic
Reading

Prije više od petnaest godina spajala ih je ljubav, nakon toga suradnja u popularnoj domaćoj humorističkoj seriji 'Odmori se, zaslužio si', a novi film koji je opet ukrstio puteve Dore Fišter i Gorana Navojca romantična je komedija Snježane Tribuson 'Sve najbolje' čija se svečana zagrebačka premijera dogodila sinoć

Svečana zagrebačka premijera novog filma Snježane Tribuson 'Sve najbolje' u kojem glumi i operna diva Renata Pokupić spojila je nakon dugo vremena nekadašnji glumački par, a danas dobre prijatelje Gorana Navojca i Doru Fišter koji oboje glume u filmu. Goranovu djevojku, splitsku glumicu Mariju Škaričić fotografi sinoć nisu uhvatili u njegovo blizini.

Komedija 'Sve najbolje' na više načina bavi se potrebom za ljubavlju. Usamljena slastičarka (Ksenija Marinković), soboslikar zainteresiran za kratkotrajne avanture i žene općenito (Goran Navojec), razočarana operna pjevačica (Renata Pokupić), njezin kolega koji će joj vratiti nadu u ljubav (Ozren Grabarić) – nailazeći na pravu ljubav, ovi likovi postupno ruše zidove kojima su se ogradili te se u potpunosti prepuštaju emocijama.


Hrvatska operna diva s međunarodnom karijerom Renata Pokupić također
glumi u filmu 'Sve najbolje'

Dora Fišter u filmu ima manju sporednu ulogu koja je ujedno i njezin povratak na veliko platno nakon duljeg vremena. U braku sa slovenskim glumcem Tadejem Tošem zagrebačka glumica ima troje djece, kćeri Evu i Juliju i sina Andreja koji je rođen prije dvije godine.

Na sinoćnoj premijeri viđeni su i Tihana Lazović u društvu redatelja Nevija Marasovića te redatelj Zrinko Ogresta sa svojom zaručnicom Ozanom Ramljak.


Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak


Tihana Lazović i Nevio Marasović