NOVI SMISAO BRAKA

Jennifer Garner i Ben Affleck: Umjesto razvoda beba na putu?

18.11.2016 u 09:21

Bionic
Reading

Glavna vijest američkih medija postala je ona da Jennifer Garner i Ben Affleck navodno čekaju četvrto dijete, kojim će pokušati spasiti svoj brak. Iako su u lipnju prošle godine najavili da se nakon deset godina razvode, službene papire nisu potpisali. Jesu li redoviti odlasci u crkvu smirili glumca koji godinama ima problema s alkoholom i kockom pa da je konačno shvatio da mu je obitelj najvažnija, tek će se vidjeti

Ako je vjerovati izvorima bliskim paru i pisanju RadarOnlinea, holivudski glumci Jennifer Garner i Ben Affleck odustaju od razvoda braka, a razlog je, ni manje ni više, nego navodna glumičina četvrta trudnoća. 'Jen ne može biti sretnija. Ona zapravo nije ni htjela razvod. Samo je htjela da se Ben prestane opijati i tulumariti i da se posveti obitelji. S novom bebom na putu sve bi moglo sjesti na svoje mjesto', rekao je izvor blizak Jennifer Garner.

Garner i Affleck imaju troje djece - 10-godišnju Violet, sedmogodišnju Seraphinu i četverogodišnjeg Samuela, a da se razvode nakon deset godina braka, objavili su 30. lipnja 2015. Razlog su bili Affleckovi problemi s alkoholom i kockom i navodna afera s obiteljskom dadiljom. Ni mogući razvod nije zaustavio glumca u partijanju pa je tako snimljen i u londonskom klubu razdrljene majice i otkopčanih hlača.


Zbog ove fotografije krenula su šuškanja o četvrtoj trudnoći glumice

Unatoč svim problemima, ali i najavi razvoda, nikada nisu službeno podnijeli papire za razvod te su nastavili zajednički život. Kako pišu američki mediji, posljednjih tjedana ponovno su se zbližili, a zajedno su čak otišli i na glasanje za novog američkog predsjednika. Upravo su fotografije tog dana potakle brojna šuškanja da je glumica ponovno trudna.


Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje djece, kćeri Violet i Seraphinu i sina Samuela

Jennifer Garner navodno je uvjerena da se zločesti dečko promijenio te planiraju obnoviti vjenčane zavjete. Čini se kako su i zajednički nedjeljni odlasci u crkvu pomogli u pomirenju. 'Jen želi da ponovno budu obitelj. Oni to i mogu ako se Ben prestane ponašati kao dvadesetogodišnjak zarobljen u tijelu četrdesetogodišnjaka', rekao je izvor.