UVIJEK PUNA IZNENAĐENJA

Sanja Vejnović otkrila nam je novi detalj u svom životu

20.10.2016 u 23:40

Bionic
Reading

Glumica Sanja Vejnović redovito se nalazi na ljestvicama najljepših Hrvatica. Plijeni pažnju velikim talentom, decentnim modnim kombinacijama s efektom damskog šika, ali i svojim mladenačkim izgledom. Među ostalim, za njezin dobar izgled zaslužno je i vježbanje, a ispričala nam je što još pomaže da bude uvijek svježeg izgleda

Dance and sculpt treniram dva puta tjedno. Kako sam prije bila plesačica i pohađala školu za balet i ritmiku, ova mi je vrsta rekreacije sjajna stvar. Trenerica Andrea Solomun sjajna je umjetnica i pedagoginja, tako da baš uživam u tome. Osim toga, njezin studio Andrea's Room nalazi se u centru grada što mi je također bitno kod odabira gdje ću vježbati, zbog blizine mjesta gdje stanujem, jer smo u hladnijim danima nekako svi skloni zavući se pod deku i ne ići nikamo', kaže glumica.

Vježbati ne ide zbog rezultata nego zato što uživa u programu dance and sculpt radi zdravlja i vitalnosti. Više je puta isticala kako je za njezin izgled zaslužna genetika, no lijepa Sanja jednako se trudi dovesti u ravnotežu sve one elemente koji utječu na zdravo tijelo te zdrav um u njemu. Lice joj uvijek izgleda svježe i zbog - dovoljno sna.

'Dosta rano idem na spavanje. Prije sam išla oko jedan, i jedan i pol pa sam skužila da mi treba više sna i da se bolje osjećam ako odem spavati ranije pa sada liježem između 22 i 23 sata', otkrila je glumica koja se već 20 godina hrani po Montignacovoj metodi te živi po pravilima ajurvede.

Otvaranje plesno rekreativnog centra Andrea's Room među ostalim su podržali brojni poznati poput Bojane Gregorić Vejzović, Kristine Šalinović, Almire Osmanović, Mirana Kurspahića i Danijele Pintarić, Ane Radišić, Ronalda Brausa, Frane Domitrovića te svjetski renomirani broadwayski pjevač Tony K. Irving.

Andrea's Room pruža brojne programe među kojima je i rekreativni balet koji je trenutačno jedna od najpopularnijih aktivnosti u svijetu, za što je uvelike zaslužna bivša balerina Mary Helen Bowers. Ona je kreatorica poznatih serija vježbi Ballet Beautiful kojima je osvojila brojne pripadnice ljepšeg spola, trenirala je Natalie Portman za ulogu u filmu 'Crni labud', a radi i kao trenerica slavnih Viktorijinih anđelica. Njezin program Ballet Beautiful kombinira atleticizam i gracioznost klasičnog baleta s vježbama istezanja kojima se postiže tijelo plesačice.


Nesuđena balerina Sanja sa svojom trenericom Andreom Solomun