RAJKO DUJMIĆ

'Teško podnosim suđenje, poželim nekamo pobjeći'

01.03.2017 u 13:24

Bionic
Reading

Poznatom glazbeniku i skladatelju Rajku Dujmiću nedavno je počelo suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog fizičkog obračuna sa suprugom Snježanom u rujnu prošle godine, nakon kojeg je kratko boravio u zatvoru u Remetincu te završio na prisilnom liječenju od ovisnosti. Na sudu se izjasnio da se ne osjeća krivim, a suđenje podnosi vrlo teško. Spas bi bio pobjeći od svega na neki otok, kaže Rajko

Teško životno razdoblje još uvijek nije prošlost za Rajka Dujmića (62), glazbenika kojem je krajem rujna započelo suđenje zbog obiteljskog nasilja jer je prošle godine navodno u alkoholiziranom stanju udario suprugu. Nakon boravka u zatvoru i prisilnog liječenja od ovisnosti Dujmić se još ne osjeća najbolje i polako se oporavlja, a suđenje, priznao je u razgovoru za In Magazin Nove TV, vrlo teško podnosi.

'Teško mi je i malo mi je dosta svega! Danas sam razgovarao sa ženom i priznao joj kako bi bilo lijepo nekamo pobjeći, na neki svjetionik. Iznajmiti neki čamac i otploviti', komentirao je Rajko posljednje mjesece u svom životu. Dodao je kako bez Snježane ne bi uspio prebroditi sve to. 

'Bez nje ja bih bio - truba!', u šali je poručio Dujmić te je unatoč svemu prošlog tjedna izdao i predstavio notni zapis svojih najvećih hitova.