SPOL SE TAJI

Blake Lively i Ryan Reynolds dobili drugo dijete

01.10.2016 u 10:33

Bionic
Reading

Jučer je 22-mjesečna James Reynolds postala starija sestra. Njezina majka Blake Lively u New Yorku je rodila svoje drugo dijete, no kao i kod rođenja malene James, glumica i njezin suprug, glumac Ryan Reynolds, još uvijek taje spol i ime djeteta

Posljednjeg dana mjeseca rujna u New Yorku na svijet je stiglo drugo dijete holivudskog bračnog para Blake Lively i Ryana Reynoldsa. Budući da je par izrazito tajanstven kad je u pitanju njihov privatni život, ne čudi što nitko osim njih i bliže obitelji ne zna spol djeteta i ime. Ista je situacija bila i 2014. godine, kada je Blake rodila djevojčicu James, koja danas ima 22 mjeseca. Među prvima je sretnim roditeljima čestitala bliska prijateljica Blake Lively, pjevačica Taylor Swift.


Sretnom paru među prvima je čestitala prijateljica, pjevačica Taylor Swift

Druga trudnoća Blake Lively u medijima je objavljena u travnju, a kroz cijelu trudnoću glumica je bila izrazito aktivna i odlično ju je podnosila. Tijekom cijele trudnoće promovirala je svoje filmove, a većinu ljeta provela je na plaži, što su paparazzi ovjekovječili mnogobrojnim fotografijama trudničkog trbuščića u dvodijelnim kupaćim kostimima.

Drugu trudnoću Blake Lively podnosila je odlično

Blake Lively i Ryan Reynolds upoznali su se na snimanju filma 'Green Lantern', a vjenčali su se 2012. godine.