USKORO VJENČANJE

Iva Šulentić: Igor me zaprosio ljetos, svadba će biti plesni tulum!

28.04.2016 u 11:07

Bionic
Reading

Za lijepu voditeljicu 32-godišnju Ivu Šulentić i njezinog odabranika doktora psihologije Igora Mikloušića svadbena zvona sve su glasnija, a vjenčanje bi se trebalo dogoditi ove godine. O svojoj ljubavi s Igorom, višim asistentom psihologije na znanstvenom institutu Ivo Pilar i nekadašnjim kolumnistom u Jutarnjem listu, Iva je u posljednje četiri godine koliko su zajedno pričala samo jednom zaključivši kako je on osoba uz koju je konačno istinski sretna. Za tportal je otkrila zbog čega je baš on 'onaj pravi' i kako će im izgledati svadba

Uskoro ćete četverogodišnju ljubav s Igorom ozakoniti brakom. Kako su vijest primili članovi obitelji, kako prijatelji...

Kad sam upoznala Igora, imala sam osjećaj kao da ga poznajem cijeli život, a svakim novim danom naše veze sve sam sigurnija da s tim čovjekom želim provesti ostatak života. Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati 'svadba' došla je spontano, zapravo kao prirodni slijed naše veze i nije nikoga iznenadila. Ionako nismo pravili pompu od toga, odmah smo javili samo roditeljima, a prijateljima smo govorili kako smo se s kim vidjeli i svi se vesele s nama.

Nedavno putovanje u Toskanu s Igorom izgleda da je bilo i više od samog turističkog putovanja. Jesu li se upravo u Italiji dogodile vaše zaruke?

Morat ću vas razočarati, Igor je postavio pitanje još ljetos, u srpnju, na jednom od naših putovanja. Već imamo staža… :) Nedavni izlet u Toskanu s prijateljima bila je divna prilika za druženje u zemlji koju svi četvero volimo i bilo nam je super.


Jeste li se u međuvremenu odlučili za datum vjenčanja?

Nismo, sve će se posložiti spontano, kao i uvijek kod nas.

Činite se kao par koji nije sklon konvencionalnim slavljima i tradicionalnoj svadbi. Kako zamišljate svoje vjenčanje?

Kao veliki plesni tulum na kojem ćemo okupiti sve drage ljude koji su nam bitni u životu, koje mi volimo i koji vole nas. To je jedino što želimo.

Kao veliki tulum negdje izvan grada ili...?

Vidjet ćemo!

​Klasična vjenčanica ili mala plesna haljina?​

Ne razmišljam još o tome, najiskrenije, mislim da će to biti zadnja odluka.

Nikad niste progovorili o prvom susretu s Igorom? Čime vas je osvojio?

Svime što on jest. Razumijemo se, nadopunjujemo, plešemo i zajedno smijemo svaki dan.

Što ga razlikuje od svih muškaraca koje poznajete?​

On kao takav. I ono što sam s njim postala.

Iz vaših izjava dalo se zaključiti kako ste konačno pronašli partnera od kojeg možete mnogo toga naučiti o životu i uz to lijepo se zabaviti. Što je još bilo presudno da kažete 'da'?

Hvala vam lijepa! Istina je. Super nam je. Bila bih luda kada bih rekla bilo što drugo.

Koji dan, koji dobar dan! Gospon Doktor i najbolji prijatelji na svijetu! #najsmoljepši #drsc ??

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on