PARTY ZA EKIPU

Iva Šulentić: Hedonizam i djevojačka noć u Beogradu

05.09.2016 u 13:50

Bionic
Reading

Čini se kako je sve spremno za izricanje sudbonosnog 'da' lijepe radijske i televizijske voditeljice te njezina doktora psihologije. Iva Šulentić, prije nego što će uploviti u bračnu luku s Igorom Mikloušićem, otputovala je s prijateljicama na vikend u Beograd kako bi proslavila djevojačku večer. Sudeći po fotografijama s društvenih mreža, dane su provodile uživajući u odličnoj hrani na poznatim beogradskim adresama, a večeri tulumareći do sitnih sati

Stigao je rujan, a s njim i posljednje pripreme za vjenčanje lijepe radijske i televizijske voditeljice Ive Šulentić i njezina odabranika, doktora psihologije Igora Mikloušića. Tridesetdvogodišnja Iva u automobile je potrpala svoje bliske prijateljice i jednog prijatelja te s njima krenula na nezaboravan vikend u Beogradu gdje je društvo slavilo njezine posljednje djevojačke dane.

Društvo je preko dana uživalo, kako doznajemo, u Ambar baru i Beton halu, a večer je bila rezervirana za dobar provod. Kako bi se znalo tko je mladenka, Ivine su se prijateljice za večernji izlazak odjenule u crno, a ona je odabrala bijelu haljinicu.

Iva Šulentić odlučila je djevojačku večer proslaviti u Beogradu

Meh and ze gals. And a boy. ?? #najboljivikendikad #voimvas #kumdije #mnogoleponamjebilo #kolikosesecamo

Fotografiju objavljuje Iva Sulentic (@minniva)

Društvo se dogovorilo da se odjene u crno, a buduća mladenka odabrala je bijelu haljinicu

'Kad sam upoznala Igora, imala sam osjećaj kao da ga poznajem cijeli život, a svakim novim danom naše veze sve sam sigurnija da s tim čovjekom želim provesti ostatak života. Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati svadbom došla je spontano, zapravo kao prirodan slijed naše veze i nije nikoga iznenadila. Ionako nismo pravili pompu od toga, odmah smo javili samo roditeljima, a prijateljima smo govorili kako smo se s kim vidjeli i svi se vesele s nama', otkrila je u travnju za tportal lijepa voditeljica.

It's called fashion, look it up! ???? #spontanica #kaknamsetodogodilo #fashionforward #mishovi

Fotografiju objavljuje Iva Sulentic (@minniva)

Svoje vjenčanje par zamišlja kao velik i dobar tulum za najdraže ljude

You find this, you find paradise ???? #toscana #mishovi #malašumica #pleonazam

Fotografiju objavljuje Iva Sulentic (@minniva)

Zaruke su proslavili putovanjem u Toskanu

Govoreći u istom intervjuu o detaljima vjenčanja, Iva je rekla da ga zamišlja kao velik plesni tulum na kojem će okupiti sve drage ljude koji su im važni u životu. A gdje će se i kada održati vjenčanje, još nije poznato.