MUŠKA POSLA

Toma i Dubravko Šimenc: S vrućeg pijeska na led

30.08.2016 u 13:45

  • +9

Hokej se vratio u grad

Izvor: Promo fotografije / Autor: Igor Šoban

Bionic
Reading

HKL Medveščak Zagreb jučer je krenuo u novu sportsku avanturu koju je počeo pobjedom protiv ruskog HK-a Soči, a u ispunjenom Domu sportova otvorenje nove sezone nisu propustili ni zlatni olimpijac, veslač Valent Sinković te glumice Petra Kurtela i Sanja Vejnović. Među poznatim licima svojom simpatičnošću najviše pažnje privukli su Dubravko Šimenc i njegov sin Toma

'Došao sam dati podršku jednoj lijepoj priči i, među ostalim, došao sam pozdraviti hokejaša zagrebačkog Medveščaka Gorana Bezinu, sina mog prijatelja vaterpolista Tonka. Svaki sportski projekt kod nas je hvalevrijedan, teško je skupiti publiku da dođe na neku sportsku priredbu, ali Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka to sjajno radi godinama', ispričao nam je proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc.

Hokejaše je došao bodriti u društvu svog sinčića, 4-godišnjeg Tome kojeg često sa sobom vodi na sportske susrete, a koji posebno obožava hokej.
'Kao klinac klizao sam na Šalati i ne znam baš pravila hokeja, iako puno toga razumijem. To je težak sport, ali ga baš volim', kaže Dudo koji redovito svoje sportske kolege bodri kako s tribina, tako i u svojim javnom nastupima.