ŠUTNJA JE ZLATO

Mirta Šurjak odgovorila Giovanniju Rossu

22.08.2016 u 10:38

Bionic
Reading

Nakon što je bivši nogometaš Giovanni Rosso prošlog tjedna prvi put u javnosti za tportal komentirao svoj odnos sa sportskom novinarkom Mirtom Šurjak s kojom ima petogodišnju kćer pojasnivši kako je njihov odnos za njega završena priča te da svoju bivšu suprugu nikad ne bi ostavio zbog Mirte, zgodna Splićanka je na njegove izjave imala samo jedan post na Instagramu

'Prošlost treba ostaviti iza sebe', glasio je hashtag splitske sportske novinarke Mirte Šurjak na Instagramu dan nakon što je otac njezine petogodišnje kćeri Chiare, bivši nogometaš Giovanni Rosso za tportal prvi put komentirao njihov odnos.

Naime, proteklog tjedna Mirta je poslovno posjetila Izrael gdje Rosso danas živi, a nakon što je dio medija napisao kako je Rosso zbog Mirte ostavio danas bivšu suprugu Moranu, bivši nogometaš odlučio je stvari izvesti na čistac.

'Puno je priča, neistina i laži. Nikada svoju bivšu suprugu Moranu ne bih ostavio zbog Mirte Šurjak. Pola svog života proveo sam s Moranom, predivnom ženom i majkom moga sina Vite. Dakle, ne bih o njoj mogao reći ništa drugo, osim da je predivna žena kojoj bih i život dao. I sada jedino o njoj mogu govoriti s puno poštovanja. Iako smo se razišli, imamo pravi, ljudski i prijateljski odnos', rekao je Rosso o bivšoj supruzi.

Neki su mediji spomenuli mogućnost i 'tajnog susreta' Giovannija i Mirte u Izraelu. Rosso je ostao u čudu.

'Iz respekta prema našoj kćeri Chiari, neću uopće reći ni riječi u vezi dotične osobe. Hvala Bogu, to je za mene završena priča', poručio je 43-godišnji Rosso. Mirta je sve komentirala jednim postom na Instagramu, a neki od komentara njezinih pratitelja bili su - 'ponekad treba i prešutjeti' te 'za dobrim se konjem prašina diže'.

#leavepastbehind

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on