KONAČNO SE OGLASILA

Nina Morić: Umjesto da mi zahvalite, nazivate me ludom

14.08.2016 u 20:28

Bionic
Reading

Drami u životu Nine Morić nema kraja. Prvo je majka njezina dečka Luigija Maria Favolose putem Facebooka zamolila sve za bilo kakvu informaciju o sinu koji joj se dva dana nije javio, da bi nedugo zatim hrvatska manekenka objavila bizaran video u kojem sjedi zavezanih ruku, što je mnoge asociralo na otmicu. No Ninu su ta nagađanja strahovito iživcirala, zbog čega se ponovo oglasila na društvenim mrežama

Majka dečka Nine Morić, Loredana Fiorentino, podigla je uzbunu preko društvenih mreža jer joj se sin puna dva dana nije javio, a nije odgovarao ni na telefonske pozive.

'Ako netko ima bilo kakvih vijesti o Nini i mom sinu, kontaktirajte me, prilično sam zabrinuta!' napisala je očajna majka i digla Italiju na noge

Nina Morić ubrzo nakon toga objavila je čudan video na Facebooku u kojem sjedi na stolici u polumraku zavezanih ruku, a fanovima je poručila da ne budu zabrinuti i da je dobro.

Posted by Nina Moric on Saturday, August 13, 2016


No neobična poruka nije nimalo umirila javnost i obožavatelje, već je samo potaknula razna nagađanja. To je očito jako iživciralo Ninu koja se konačno oglasila i statusom na društvenoj mreži.

'Čovjek napravi video u kojem govori da je dobro, a vi umjesto da mi zahvalite (jer u trenutku kad sam snimila video, sve su osobe koje mi znače, pa i moj sin, bile sa mnom), jer nisam bila dužna to napraviti, zbog dvije ruke iza leđa, što radim uvijek, pretpostavljate da se radi o otmici. I onda sam ja luda, a ne vi?' napisala je Nina i kasnije dodala da je njezina svekrva zvala na pogrešan broj telefona, zbog čega je nastala cijela drama.