EMOTIVNA ČESTITKA

Anamarija Asanović: Znam sve tvoje tajne!

09.08.2016 u 15:50

Bionic
Reading

Djeca nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Aljoša Asanović, kćerka dizajnerica Anamarija Asanović i sin nogometaš Antonio jako su povezani. Često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a ondje si čestitaju i rođendane. Tako je Anamarija svom mlađem braci uputila nježnu čestitku za 25. rođendan koji danas slavi

'Znam o čemu sanjaš, pamtim gdje odlaziš i čemu se smiješ, znam (sve) tvoje tajne i volim te baš takvog kakav jesi. I znaj da na mene uvik možeš računati. Neka ti se sve želje ostvare! Sretan ti rođendan', riječi su koje je dizajnerica posvetila svom tri godine mlađem bratu za njegov rođendan.

Antonio, koji je rođen u Cannesu, nogometnu karijeru započeo je kao dijete u Hajduku. Promijenio je više klubova, od NK Primorca 1929, CS Turnu Severin, Dinamo București, Corona Brașov, Senec, a trenutačno igra u slovačkom FK DAC 1904 Dunajská Streda.

Kad su razdvojena, djeca bivšeg reprezentativca svaki dan se čuju telefonom ili preko interneta, a koliko su povezana, govori činjenica da Anamarija ima istetoviran datum rođenja svog brata, a i on je istetovirao njezin datum rođenja. Antonio je kum sestrine kćeri Zorke, a svoju ljubav prema djevojčici dokazao je i tetovažom s njezinim imenom.

Sretan Ti Rodjendan bratko moj @asanovic_antonio ... #part2 ??????

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on


Nedavno je i Antonio čestitao sestri rođendan na Instagramu.

Uvik nasmijanaaa i veselaaaa...sretan rodendan sestrooo❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Neboj se dok je barba tu????❤️❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

jos maloo cekamo taj dann sestra mojaa❤️❤️ @aanamarijaa

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on