IZABELA ANDRIJANIĆ

Neodoljivo podsjeća na Brigitte Bardot

31.07.2016 u 09:41

Bionic
Reading

Lijepa zaručnica nogometaša Matea Kovačića, Izabela Andrijanić svojom ljepotom može konkurirati jednoj od najpoznatijih glumica iz zlatnog doba Hollywooda - Brigitte Bardot, na koju neodoljivo podsjeća. Jednom od svojih fotografija Izabela se prisjetila i filmskog klasika 'Top Guna'

Čini se da je zaručnica hrvatskog nogometnog reprezentativca i nogometaša Real Madrida Matea Kovačića, IzabelaAndrijanić za svoje posljednje fotografije na Instagram profilu inspiraciju pronašla u zlatnom dobu Hollywooda, ali i u nekim filmskim hitovima svih vremena. Prva transformacija bila je ona Kelly McGillis u filmu 'Top Gun'. Iako je Izabela puno ljepša od same McGillis, svojim stylingom i hashtagom uz fotografiju #topgun, dala je do znanja što ju je inspiriralo. Raspuštene kovrčave kose, sa sunčanim naočalama na licu i s pozadinom koja izgleda baš kao da je snimana na aerodromu, Izabeli je samo nedostajao Tom Cruise, odnosno njezin dečko Mateo Kovačić.

Lui fa il duro, e lei ?? #topgun #charlie #chilavrebbemaidetto

A photo posted by Pili Romero Sannazzaro (@piliromerosannazzaro) on

#topgun ??

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

S hashtagom #topgun, Izabela je jasno dala do znanja gdje je pronašla inspiraciju

Na ostalim fotografijama Izabela neodoljivo podsjeća na jednu slavnu glumicu iz 60-ih godina prošlog stoljeća - Brigitte Bardot. Stylingom inspiriranim tim vremenom, Izabela se u potpunosti transformirala, a svojom ljepotom može u potpunosti konkurirati najljepšim ženama svijeta.

#palmtreesandsunset ??

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

#naturalhighlightsback ??

A photo posted by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Na fotografijama Izabela neodoljivo podsjeća na Brigitte Bardot




Profimedia





431877,427748,417968,393460