LUKSUZ IZ SNOVA

Pogledajte u kakvoj vili ljetuje Ivan Rakitić s obitelji

01.07.2016 u 12:46

  • +4

Ivan Rakitić na odmoru s obitelji

Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Bionic
Reading

Ivan Rakitić, veznjak Barcelone i hrvatski reprezentativac, oporavlja se od preranog ispadanja s Eura. Kako svakoga ljeta bira drugo atraktivno turističko odredište, ovog puta odlučio se za Dalmaciju. Odmor provodi na Ugljanu u uvali Čeprljanda te sa svojom obitelji uživa u luksuznoj vili mediteranskog stila

Uoči odlaska na europsko prvenstvo u Francuskoj, Rakitićevi su otputovali na nekoliko romantičnih dana u Veneciju, ali nisu željeli propustiti ni odmor na našoj obali.

Nogometaš i njegova obitelj, supruga Raquel Mauri, 3-godišnja kćerka Althea i 2-mjesečna djevojčica Adara, smjestili su se u bajkovitoj uvali u luksuznoj vili koja je u vlasništvu jednog mađarskog poduzetnika. Ima četiri sobe i dvije kupaonice, a osim što će uživati u bazenu, moći će igrati i šah s kamenim figurama u vrtu vile. Od neželjenih pogleda vila je zaklonjena palmama i čempresima, a nalazi se tik do plaže.

Rakitićevi su sredinom lipnja proslavili prvu godišnjicu braka. U braku su od 2013., a vjenčali su se u tajnosti u Sevilli nakon godinu dana veze. Tri mjeseca nakon toga, obitelj im se povećala za jednog člana - kćer Altheu. Prošle godine su se i crkveno vjenčali, a početkom svibnja dobili su drugu kćer Adaru.


Luksuzna vila u kojoj su se smjestili Rakitićevi

Turistička zajednica Ugljana poželjela je dobrodošlicu obitelji Rakitić posluživši se fotografijom s nogometaševa Instagrama.

#holidays❤️??#familitime??‍??‍??‍??

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

❤️#familytime @ivanrakitic

A photo posted by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on