TREĆA SREĆA

Josipa Pavičić: Kraj braka i početak nove ljubavi

Bionic
Reading

Još prije tri tjedna Josipa Pavičić Bernardini tvrdila je kako je s njezinim brakom sve u najboljem redu, na glasine o rastavi odmahivala je rukom, pričala o planovima za ljeto i odmoru sa suprugom u Italiji, njegovim omiljenim jelima i receptu za dugovječnost veze, no čini se kako je nakon razdoblja demantiranja konačno odlučila priznati da se rastaje s Nicom Bernardinijem. Potvrdio je to i njezin status na Facebooku - singl. No ni to nije konačna istina jer Josipa je sretna u novoj vezi s akademskim kiparom i basistom punk grupe Discohernia Nedjeljkom Mikcom

Josipa Pavičić Bernardini uporna je u svemu čega se prihvati, pa i demantiranju svog razvoda od Talijana Nica Bernardinija s kojim ima petogodišnjeg sina Rocca. Naime, vlasnica restorana na upite o rastavi prije nepuna dva mjeseca odgovarala je čuđenjem i tvrdnjama kako su glasine neistinite. Prije tri tjedna u razgovoru za tportal rastavu je opet demantirala iako, kako doznajemo, s talijanskim poduzetnikom ne živi posljednjih šest mjeseci. Sudeći po statusu na Facebooku - singl, Josipa je slobodna.

Tome u prilog govori činjenica da se u posljednje vrijeme u javnosti uvijek pojavljivala sama. Suprug Nico nije se pojavio ni na  svečanom otvaranju njezina restorana Il camino u veljači. Početkom lipnja sama je bila na otvaranju wellness-centra, na modnim događanjima, a ni na humanitarnoj večeri koju je nedavno organizirala u svom zagrebačkom restoranu nije bilo njezina supruga.

'Treba završiti odnos i ići dalje. Ako ne zatvorim vrata do kraja, kako ću otvoriti vrata negdje drugdje za nešto novo. Da vam kažem da mi cvjetaju ruže, to bi bile bajke, a ja u bajke ne vjerujem. Sretna sam i zadovoljna svojim životom i blagoslovljena sam svojom obitelji i svime oko sebe. Uspjela sam proći tešku zdravstvenu priču koja je ostavila puno traga, ali to je sada iza mene. Dogodile su se kompletne promjene u mojoj osobnosti, u odnosima, u životnim prioritetima. Prije sam samo znala što neću, a danas znam što hoću. Svaki dan je novi dan i ima uspona i padova. Nema samo ruža nego ima i trnja, jer ruže su u bajkama, a ovo što mi živimo je život’, izjavila je prije tri tjedna Josipa za tportal.


Na otvaranju restorana Il camino podržali su je prijatelji, ali ne i suprug

A kao što je i sama rekla, svoja vrata otvorila je za novu ljubav. Riječ je o akademskom kiparu i basistu Nedjeljku Mikcu, piše24sata. Nedjeljko je bio uz Josipu i na otvaranju njezinog restorana Il camino u veljači, koji je i uredio.  Zajedno su i pozirali, no malo je tko znao da je to njezin novi odabranik.


Josipa i Nedjeljko Mikac u društvu Marije Cvitanović i Mikija Balenta


Nedjeljko Mikac i Josipa Pavičić Bernardini na otvaranju njezina restorana