A TKO JE BIO KUM?

Anamarija Asanović krstila kćer Zorku

28.05.2016 u 15:20

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i kći Aljoše Asanovića i njezin partner Marin Siriščević danas su u crkvici Sv. Stjepana na Sustipanu krstili svoju tromjesečnu jedinicu Zorku čiji je kum bio Anamarijin mlađi brat Antonio

Malo koji ujak toliko obožava svoju nećakinju kao Antonio Asanović, koji svaki slobodni trenutak koristi za dolazak u Split i druženje s kćeri svoje starije sestre, malom Zorkom. Njihove zajedničke fotografije na Instagramu pravi su melem za oči. Posljednja koju je objavio mlađi sin Aljoše Asanovića je ona s današnjeg krštenja tromjesečne Zorke Siriščević na splitskom Sustipanu.

Naime, Anamarija Asanović i njezin partner Marin Siriščević krstili su svoju jedinicu uz prisustvo najbližih članova obitelji, a slavlje se sa splitskog Sustipana preselilo u hotel Le Méridien Lav Split. Malena Zorka rođena je 13. veljače i prva je unuka nekadašnjeg Vatrenog Aljoše Asanovića.

'Pričali su mi mnogi da je razlika biti dida ili otac. Istina je da si i kao tata sretan, ponosan i uzbuđen, ali valjda čovjek s godinama postane još sentimentalniji i osjetljiviji na osmijeh tog malog djeteta: jednostavno, osjećaj je predivan. Sve ovo doživljavam na drugačiji način, sve ovo mi je fascinantno', ponosan je bio dida Aljoša kad mu se rodila prva unučica.

Krstenje moje ljubaviii❤️❤️❤️ zorka i nejezin kum ❤️❤️❤️

A photo posted by Antonio Asanovic (@asanovic_antonio) on

Bravo JA.... #cheesecake #butterflies

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on