KOVAČ, ŠOPAR, ANDRASSY

Pozdravi naših slavnih ljepotica s rajskih otoka

24.05.2016 u 15:26

Bionic
Reading

I dok su mnogi proteklih dana otvorili sezonu kupanja na hrvatskim plažama, neke poznate Hrvatice to su napravile na nekim od najljepših europskih otoka. Svjetska putnica Helena Šopar prošlog tjedna uživala je na talijanskom otoku ljubavi Capriju, Sonja Kovač na grčkom Santoriniju, a Andrea Andrassy provjerila je kakav je provod na Kanarskim otocima, točnije vulkanskom otoku Lanzaroteu

Putovanja u nepoznato proteklih dana okusile su mnoge poznate Hrvatice, a slučajnost je ta da su sve one odabrale jedne od najljepših europskih otoka. Žena koja je svakog tjedna na novoj destinaciji, manekenka s londonskom adresom Helena Šopar otputovala je u Italiju, točnije na najljepši otok Amalfijske obale, Capri. On je poznat kao jedna od posjećenijih europskih destinacija svjetskog jet-seta, a ujedno je bio najdraži otok nekadašnje prve dame SAD-a Jackie Kennedy.

Beautiful Capri?? #montesolaro #capri

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on

#capri??

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on


Helena je, kao i uvijek dosad, znala uživati u pejzažu, a ništa lošije nije se provela ni Sonja Kovač na grčkom Santoriniju. Mnoštvo atraktivnih fotografija na njezinom Instagramu svjedoči da je to bilo putovanje za pamćenje. Tko joj je pravio društvo, Sonja nije otkrila. Avanturistica poput Andree Andrassy za proljetno putovanje odabrala je Kanarske otoke, a da je iskoristila svaki trenutak, govore i njezine fotorazglednice iz Španjolske. Andrassy je boravila na najsjevernijem otoku Kanara, Lazanroteu, a poseban užitak bilo joj je opuštanje na njegovoj najljepšoj plaži.

I'm currently writing a new blog post with my last outfit from Santorini | Check out my blog www.xoxosonja.com later for more inspiration

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Wind in my hair.. cheers??| How do you like my denim swimsuit from @triangl ?? | #Santorini ????

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Postcard from Santorini ???? | Snapchat ?? - sonjakovac

A photo posted by Sonja Kovac | xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on


Avanturistica poput Andree Andrassy odabrala je za svoje proljetno putovanje Kanarske otoke, a da je iskoristila svaki dan na  tom putovanju govore i njezine foto razglednice na Instagramu. Andrea je posjetila i poznati otok vulkana Lazanrote, te njegovu najljepšu plažu.

Buenos dias!

A photo posted by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Hop!

A photo posted by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

??

A photo posted by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Buenos dias ??

A photo posted by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on


Za razliku od Sonje, Helen i Andree, drugi su sezonu kupanja otvorili u Hrvatskoj, a među njima bile su Nika Fleiss, ali i Anamarija Asanović, koja je fotografijom ovjekovječila prvo kupanje svoje tromjesečne kćerkice Zorke.


Kratak odmor itekako je godio i Davoru Meštroviću jer se već jučer vratio uobičajenim obvezama na televiziji. On je s obitelji proveo vikend u Starigradu Paklenici, a koliko je more hladno, provjerio je na plaži u Selinama. 'Imali smo prelijep vikend. Nismo se okupali, samo smo namočili noge. Te Seline, u kojima smo bili, predivne su: Velebit s jedne i more s druge strane, maslinovo ulje i smokve te ljudi', rekao nam je urednik i voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

I Nevena Rendeli uživala je ovaj vikend u morskom ozračju. 'Napokon fotke s prstićima i morem', napisala je pored fotografije koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

?????? Sezona otvorenaaa ?????? #beba #zorka #3months

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Napokon fotke s prstićima i morem ???? #ljetoincroatia

A photo posted by Nevena (@nevenarendeli) on