NEPROCJENJIVI TRENUCI

Njujorški dani Branka Đurića sa sinom i kćeri

24.05.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Redatelj, glumac i glazbenik Branko Đurić - Đuro trenutno odrađuje mjesecima unaprijed rasprodanu američko-kanadsku turneju s autorskom predstavom 'Đurologija'. U stankama između nastupa Đuro uživa u razgledavanjima gradova, a u New Yorku dan je proveo sa svojom kćeri Zalom, koja ondje studira glumu i radi kao model. S njima je bio i Đurin sin Filip koji je tatino američko gostovanje iskoristio za razgledavanje New Yorka i druženje s polusestrom

Poznatom bosanskom komičaru to je druga turneja po Americi i Kanadi koja je zakazana zbog velikog interesa publike.
'Očekujem novu publiku, premda znam da će doći i dosta onih koji su već vidjeli predstavu. Upoznao sam neke koji su je po tri, četiri puta gledali', izjavio je Đuro prije odlaska na turneju.

Boravak u Americi ovaj put će mu biti draži jer je u New Yorku posjetio 20-godišnju kćer Zalu koja ondje već godinu dana studira glumu i radi kao model.  S njima se družio i Đurin 24-godišnji Filip, sin iz prvog braka, student fotografije. S Đurom ovoga puta na turneji nije njegova supruga, Zalina mama, glumica Tanja Ribič koja je ostala u Sloveniji zbog poslovnih obveza.

Nakon turneje po Americi i Kanadi, Đuru očekuju ljetni nastupi s 'Đurologijom' po morskim gradovima, a za jesen sprema tri velika nastupa u Sarajevu, Zagrebu i Ljubljani.