USKE CRNE HLAČE

'Opasan' rokerski stil Milanke Opačić

06.05.2016 u 10:38

Bionic
Reading

Nedavno je proslavila 48. rođendan, no žena poput Milanke Opačić ne obazire se previše ni na godine, ni na prozivke javnosti da je kao žena u politici previše zaokupljena modom. Na takve kritike odgovorila je novim neuobičajenim stylingom, zablistavši jučer u gradu u uskim crnim hlačama s kožnom bajkerskom jaknom. Rokerskim lookom naglasila je odlične noge i samopouzdanje, a toga joj nikad nije nedostajalo

Nakon niza klasičnih modnih izdanja u kojima je također uspijevala podići prašinu u javnosti bivša ministrica i saborska zastupnica Milanka Opačić pokazala je i svoje drugo modno lice. Ovaj put još intrigantnije. I ono joj itekako dobro pristaje. Njezin rokerski styling zabilježio je fotograf modne web-stranice StyleZagreb.

Sa svjetlijom bojom kose, u uskim crnim hlačama kojima je istaknula eleganciju, visokim potpeticama i bajkerskoj kožnoj jakni uvijek energična Milanka poručila je svima kako samopouzdanje ženi uz dobar stil najbolje pristaje.

U ulozi ministrice nerijetko je modnim izborom intrigirala stiliste koji su tvrdili kako voli skupocjene komade odjeće. Takve navode oštro je demantirala poručivši kako nakon 25 godina u politici nije red prozivati je zbog izgleda.

'Kao mnoge žene danas koje vole izgledati lijepo, a nisu nerealne kad je u pitanju trošenje na odjeću - znam od malo napraviti da izgleda puno. A to valjda nije grijeh, već znači imati stila', izjavila je tada Milanka za tportal.