PRVI PUT TRUDNA

Janet Jackson postat će mama u pedesetoj

05.05.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Pjevačica i sestra Michaela Jacksona koja će 16. svibnja proslaviti 50. rođendan za koji mjesec će prvi put postati majka. Janet je već četiri godine u vezi s milijunašem Wissamom Al Manom, a zbog trudnoće odgodila je svoju turneju Unbreakable

Samo nekoliko tjedana prije 50. rođendana Janet Jackson ispunilo se ono što je već godinama priželjkivala - postat će majka. Pjevačica je jučer objavila sretnu vijest i zbog trudnoće odgodila svoju glazbenu turneju koja je trebala započeti u kolovozu.

Jackson je od 2012. u braku s milijunašem, 41-godišnjim Wissamom Al Manom, biznismenom porijeklom iz Katara koji je odrastao u Londonu, a u ranoj mladosti se preselio u SAD. Wissam je s dvojicom braće vlasnik velikog konglomerata Al Mana Group koji zarađuje milijune. Janet je to treći brak.

Početkom travnja par je objavio da planira obitelj, a samo mjesec dana kasnije objavili su da čekaju dijete. Zbog trudnoće u poodmakloj dobi pjevačica će morati mirovati narednih mjeseci, zbog čega je otkazala sve nastupe i poručila obožavateljima da budu strpljivi i vesele se zajedno s njom njezinoj novoj životnoj fazi.


Janet i Wissam tajno su se vjenčali prije četiri godine

Feels so good to be home My baby and me! #UnbreakableMinneapolis

A photo posted by Janet Jackson (@janetjackson) on