35. OBLJETNICA RADA

Nives Ivanković: 'Matijin uspjeh je i moj uspjeh'

04.05.2016 u 09:36

  • +50

Poznati na Diva fashion ballet by Matija Vuica couture

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Glazbenica i modna dizajnerica Matija Vujica u HNK-u je održala reviju kojom je obilježila 35 godina svog rada

'Došla sam podržati Matiju. Svi njezini uspjesi su i moji uspjesi, svi moji uspjesi su i njezini uspjesi, tješimo se kad su neuspjesi u pitanju. Volimo se i družimo već dug niz godina. Njezina obljetnica djelovanja je zaslužila veliko poštovanje ne samo modnog, nego i umjetničkog svijeta, i jako sam sretna i uzbuđena zbog nje', kaže Nives Ivanković. Dodaje kako je ona među prvima, prije 20 i nešto godina, nosila Matijinu odjeću.

Na Matijinu proslavu došla je u njezinoj kreaciji, a njezine haljine i inače odijeva u raznim prilikama, pogotovo kad je riječ o festivalima.

'Njezine najdraže kreacije su mi haljina boje lavande iz Cannesa te zelena sa Sarajevskog filmskog festivala', otkrila je glumica svoje favorite, a uskoro je očekuje premijera filma koji je snimila u Italiji.

Osim Nives Ivanković, ondje su bili brojni prijatelji, suradnici i kolege: Daniela Trbović, Ivana Banfić, Maja Šuput, Nevena Rendeli, Renata Sopek, Matija Prskalo, Lejla Filipović, Vanna, Anđa Marić, Milanka Opačić, Đurđa Adlešić i mnogi drugi.

Matija je svoje goste počastila izložbom sa 'živim' eksponatima u njezinim haljinama - Senkom Bulić, Darijom Mikulandrom, Anom Gruicom, Sanjom Vejnović i Darijom Lorenzi Flatz. Nakon toga na pozornici HNK uslijedila je revija u kojoj je sudjelovala i Severina, čija je vjenčanica bila izložena na izložbi 'živih' eksponata. Večer je nastavljena baletom 'Ana Karenjina'.