ZIGMANOVA TEŠKA KREACIJA

Haljina Nine Kraljić na Eurosongu zaintrigirala javnost

02.05.2016 u 21:23

Bionic
Reading

Za točno tjedan dana pobjednica prve sezone 'The Voicea - najljepšeg glasa Hrvatske' nastupat će u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i svojom pjesmom 'Lighthouse' pokušati ostvariti što bolji plasman za našu zemlju. I dok je sve donedavno Nina Kraljić odlično kotirala na kladionicama, one joj posljednjih tjedana predviđaju 15. mjesto, a situacija se nije promijenila ni nakon što je pjevačica jučer pokazala haljinu u kojoj će nastupati

Nininu haljinu dizajnirao je Juraj Zigman i navodno je teška 18 kilograma, što njezinim pratećim vokalima poprilično otežava posao na početku pjesme, dok je iznose na pozornicu.

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu jučer poslijepodne održala je svoju prvu probu u Stockholmu, a reakcije na njezinu haljinu poprilično su različite i više je onih koji smatraju da je trebala odabrati drukčiju odjevnu kombinaciju.

Nakon što joj prateći vokali skinu gornji sloj sive haljine s crnim uzorkom i širokim ovratnikom Nina ostaje sva u bijelom, a u prvi plan izbija njezina tetovaža na leđima dok se pozadina iza nje pretvara u zvjezdano nebo.

Nina Kraljić tako nastavlja trend presvlačenja naših predstavnika na Eurosongu, a hoće li joj to biti dovoljno da ponovi uspjeh Doris Dragović i Danijele Martinović, koje su se poslužile istim trikom, preostaje nam da vidimo idućeg utorka.