DRUŽENJE NAKON PREMIJERE

Ovaj bivši par dugo nismo vidjeli zajedno

30.04.2016 u 20:07

Bionic
Reading

Po završetku sinoćnje premijere predstave 'Gospođica iz Maxima' glumac Filip Juričić se nakon dugo vremena pojavio u društvu svoje bivše partnerice Matee Roščić s kojom ima sina, osmogodišnjeg Jana

Jurčiću su podršku na premijeri, osim bivše partnerice i njihova sina Jana, pružile i glumčeva majka i sestra.

Poznati je zagrebački glumac nedavno proslavio 35. rođendan u muškom prijateljskom društvu. U razgovoru za tportal, desetak dana uoči premijere nove predstave kazališta Komedija, Juričić je priznao kako je pod velikim stresom i u žurbi da se jedva stigne opustiti, ali da za frendove na rođendan uvijek mora naći vremena.

Juričić je dao naslutiti da i na ljubavnom planu, nakon prekida s lijepom Korčulankom Antonijom Bojanić, postoje neke novosti.

'Antonija i ja smo se sporazumno razišli, bez ikakve svađe. A nova ljubav? Ljubav je tu, za nju uvijek imam vremena', poručio je tada tajanstveno Juričić.

Predstava 'Gospođica iz Maxima', u kojoj Juričić glumi Corignona, bivšeg ljubavnika Cice Grancigule (Sandra Bagarić) i zaručnika Clementine (Nina Kaić Madić), štićenice generala Petypona (Željko Duvnjak) čiji se nećak, pariški liječnik Petypon (Saša Buneta), mamuran budi pod Cicinim krevetom, vesela je komedija puna neugodnih iznenađenja i neočekivanih obrata u kojima ljubavnice postaju supruge, supruge tuđe žene, a ne manjka ni slučajnih razrješenja zamršenih situacija.

Je li zagonetni Juričić o tajanstvenoj ljubavi govorio iz perspektive Corignona ili Filipa, ostaje nam vidjeti.