GLUMAC HEROJ

Hugh Jackman spasio nekoliko kupača od utapanja

27.03.2016 u 15:38

Bionic
Reading

Poznati australski glumac Hugh Jackman pretvorio se iz filmskog junaka akcijskih filmova u pravog spasioca, pomogavši svom sinu, ali i ostalim kupačima da se othrvaju opasnim oceanskim strujama i valovima, prenose u nedjelju australski mediji, dodajući da je Jackman tog dana uživao s obitelji na plaži Bondi Beach u Sydneyju koju surferi posebno vole zbog velikih valova

Televizijska mreža Nine prikazala je snimku Jackmana koji jednog čovjeka drži za ruku i povlači ga iz brze struje, no naknadno je taj muškarac prepričao da je s glumcem pomagao njegovoj kćeri da se probije kroz velike valove. Jackman je poslije iz oceanskih valova izvukao i 15-godišnjeg sina Oscara.

Glumac atletskog izgleda najpoznatiji je po ulozi Wolverinea u serijalu 'X-Man', a u Sydney je stigao nakon međunarodne promocije svog novog filma 'Eddie the Eagle'. Hughu Jackmanu veliki oceanski valovi nisu nepoznanica. Glumac i njegova supruga vlasnici su stana na plaži Bondi vrijednog 5,9 milijuna američkih dolara i često ga se vidi kako uživa surfajući.

Zbog opasnih valova zatvoren je veliki broj plaža u Sydneyju, uključujući Bronte i Maroubra.

Pogledajte video spašavanja Hugha Jackmana: