OSCARI 2016.

Charlize i Margot kao kraljice, Tom Hardy vječni buntovnik

29.02.2016 u 11:45

Bionic
Reading

Već je postala tradicija na Oscarima da fatalna plavuša Charlize Theron zasjeni kolegice svojim modnim izdanjem. Ove godine u crvenoj Diorovoj haljini sa smjelim dekolteom bila je zvijezda i bez nominacije. Njezin kolega Tom Hardy priuštio je Oscarima i malo bunta pojavivši se na crvenom tepihu sa sunčanim naočalama, a seksipilna Margot Robbie bila je besprijekorna u zlatnoj haljini Toma Forda

I dok Leonardo DiCaprio slavi, kritičari danas bruje o tome kako je njegov kolega Britanac Tom Hardy nezasluženo ostao bez nagrade za svoju maestralnu glumu u 'Povratniku'. Činjenica jest da 'Povratnik' bez idealnog negativca poput Hardyja ne bi bio toliko mračan i moćan, no on se nije previše uzrujao što ga je Akademija zaobišla. I bez Oscara se pobrinuo za to da barem nakratko sinoć bude u prvom planu pojavivši se na crvenom tepihu u zagrljaju zgodne supruge Charlotte Riley i neuobičajenim modnim dodatkom na licu - sunčanim naočalama. Vječni buntovnik nije izostavljen ni u govoru zahvale Leonarda DiCaprija koji je istaknuo njegovu glumačku neustrašivost i ogroman talent.

Prva dama crvenog tepiha sinoć bila je Hardyjeva kolegica koja ga nakon snimanja 'Pobješnjelog Maxa' Georgea Millera zaobilazi u velikom luku. Charlize Theron u maniri zvijezda zlatnog doba Hollywooda blistala je u elegantnoj crvenoj Diorovoj haljini duboka izreza. Nije bila nominirana, no 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' u kojem ima glavnu ulogu osvojio je šest Oscara od deset nominacija. Nakon prekida zaruka sa Seanom Pennom prije nekoliko mjeseci, pokazala je da ženi nikad ne smije nedostajati odvažnosti.


Charlize Theron i ovaj je put odabrala Diorovu kreaciju

Ništa manje upečatljiva nije bila ni atraktivna Margot Robbie koja je u zlatnoj haljini zmijskog uzorka s potpisom Toma Forda pokazala kako seksipilno ne treba biti i vulgarno.


Margot Robbie u zmijskom zlatu Toma Forda

???? #tomhardy #leonardodicaprio

A video posted by ‼️Follow @15secondsofD1Y‼️ (@15secondsofpop) on

#tomhardy#leonardodicaprio#oscars Source: @frmo98 ㅋㅋㅋㅋ표정 졸귀ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

A video posted by ??TOM HARDY?? (@ha2hardy) on



Charlize Theron

Tom Hardy
Margot Robbie