ANTONIJA BLAĆE

'U Italiji guštam u ulozi sretne kućanice'

11.02.2016 u 06:58

Bionic
Reading

Poznata voditeljica od rujna prošle godine zbog novog angažmana supruga vaterpolista Hrvoja Brlečića živi na dvije adrese, a kako izgleda njezina svakodnevica u idiličnom talijanskom obalnom gradiću Sori u blizini Genove, uvijek srdačna i otvorena Antonija ispričala je za tportal. Nakon pet godina života u petoj brzini i pretrpanog poslovnog rasporeda odlučila je uživati u sporijem životnom ritmu

Donedavno nije bilo emisije na RTL televiziji u kojoj voditeljsku ulogu nije imala Antonija Blaće. Danas daleko od novih poslovnih izazova 36-godišnja Šibenčanka uživa u bračnom životu u talijanskom gradiću Sori i, kako kaže, nakon životne jurnjave proteklih godina godi joj uloga kućanice.

'Pet godina posao je možda bio na prvom mjestu, a sada sam malo stala na loptu i guštam u drugim stvarima. O svom životu ovdje ne govorim jer se nema posebno što reći osim da sam sretna kućanica. Sada imam vremena i za trening, kuhanje, šetnje plažom, druženje s prijateljima... nemam se na što požaliti. Gradić u kojem živimo je na obali u blizini Genove; ima svoj štih, vrijeme je lijepo. Tko zna kamo će Hrvoja i mene život sutra odvesti, ali znam da ćemo jedno drugom uvijek biti podrška', ističe voditeljica.

I kad je zbog poslovnih obaveza putovala svaki tjedan, njezinom suprugu to nije smetalo.

'Nikad mi nije prigovorio ili rekao da usporim', priznaje Tonka, dodavši kako u svom životu trenutno ništa ne taji, ponajmanje trudnoću o kojoj se nagađalo proteklih mjeseci.


'Hrvoje me osvojio talentom za ljubav', rekla je prije vjenčanja u ljeto prošle godine Antonija

Ciao tutti ❤️???????????? always look on the sunny side ??????????

A photo posted by antonija blace (@antonijablace) on

??

A photo posted by antonija blace (@antonijablace) on

male zimske noćne moćne morske radosti ❤️??????????????❄️????????

A photo posted by antonija blace (@antonijablace) on

Tramonti#invernali#liguri#monte#portofino.

A photo posted by @albertocerulli81 on