MEDENI MJESEC

Severina plemenskim plesom u Africi bodrila rukometaše

01.02.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon što su tjedan dana proveli u Dubaiju, Severina je sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom odmor nastavila u Zanzibaru. U Dubaiju su uživali u pustinji i plivanju s morskim psima i dupinima, a u Tanzaniji su se odlučili upoznati s plemenom Masai. Upravo su u njihovom društvu otplesali tradicionalni ples kojim su bodrili naše rukometaše u lovu na medalju

Bračni par Kojić odlučio se za kvalitetan medeni mjesec u Africi. Prvih tjedan dana proveli su u pustinjama Dubaija, a zatim su produžili prema Tanzaniji. U Zanzibaru su se odmah sprijateljili s domorocima plemena Masai s kojima su spremno pozirali u njihovim tradicionalnim haljama prepoznatljivim po intenzivnim bojama.

Plemena Masai poznata su po velikoj ljubavi prema glazbi i pjevanju i stoga ne čudi što se Severina odmah snašla u njihovu društvu, a na fotografijama se može vidjeti i kako su Kojići sudjelovali u tradicionalnom plesu koji je specifičan po visokim skokovima u zrak. Upravo je skokovima Severina podržala rukometaše koji su jučer osvojili brončanu medalju. Potpisom fotografije 'I Zanzibar je na nogama kad igra Hrvatska' oduševila je fanove.


Severina je s Igorom i Aleksandrom provela prvih tjedan dana u Dubaiju gdje su iskoristili priliku i posjetili jedan od najraskošnijih vodenih parkova na svijetu u luksuznom hotelu Atlantis, The Palm u Dubaiju. Severina i Igor ohrabrili su se i zaplivali s morskim psima, a druženje s dupinima najviše je razveselilo malenog Aleksandra.

Moja familija i ja Stoje: Zoran, Gojko(gleda iza), Žarko, Srba, Ja, Ivica, Bane i Blaža #zanzibar ove godine

Fotografiju objavljuje Igor Kojic (@igorkojic)