OBITELJSKI SELFIE

Kako to Doris Pinčić usklađuje posao i obitelj?

26.01.2016 u 10:35

Bionic
Reading

Snimanje RTL-ovog showa Zvjezdice posljednjih tjedana nije odvojilo lijepu Zadranku od supruga i sina jer su je nerijetko pratili u Beograd kako bi maleni Donat bio uz mamu

Ono što je nekim ženama nemoguće za Doris Pinčić (26) tek je lagan zadatak. Ubrzani životni ritam uz uskoro jednogodišnjeg sina za zadarsku glumicu i voditeljicu zasad nije problem i dobro funkcionira, a kako to izgleda u praksi, bez puno uljepšavanja Doris nerijetko pokaže na svom Instagramu, ali i u svojoj kolumni o majčinstvu. Nakon snimanja serije 'Horvatovi' nedavno je počela sa snimanjem RTL-ovog showa 'Zvjezdice', a na snimanja u Beograd nerijetko je prati i obitelj, suprug Boris i sin Donat.

'Rogoznica Company na poslovnom putu. Uz pravog partnera svaki posao je lagan', poručila je glumica obiteljskom fotografijom iz kreveta. Sudeći po rečenom, Doris se na supruga, od kojeg ima punu podršku i pomoć oko malog Donata, ne može potužiti. Protekle godine svojim majčinskim postupcima i stavovima podigla je veliku prašinu u javnosti, a Boris je uvijek bio uz nju braneći suprugu.

'Obitelj je najvažnija od svega. Obitelj je za mene utočište, mir. Oni za koje postižeš sve poslovne i privatne uspjehe. Na kraju krajeva, što će ti i novac i uloge ako nemaš s kim to podijeliti?', izjavila je Zadranka.