POD PALMAMA

Sunčani odmor slavnih na egzotičnim lokacijama

03.01.2016 u 11:48

Bionic
Reading

Brojne poznate osobe odlučile su bijeg od gradske vreve i hladnoće potražiti u egzotičnijim destinacijama. Od Barbadosa pa sve do Dubaija, šarolik je izbor toplih krajeva za ugodan odmor koji zvijezde zaslužuju

Ekstravagantna pjevačica Rihanna (27) često putuje na rodni Barbados kako bi vidjela obitelj i prijatelje, a tako je bilo i ovih blagdana. Nakon završetka snimanja dugo očekivanog osmog studijskog albuma ANTi, ljepotica se uputila na zasluženi odmor.

Uz prijatelje i obitelj uživa na plaži, ali i sunčanju u svojoj vili. Naravno, neizostavni bikini i velike sunčane naočale trenutno su jedini stajling koji joj je potreban, a punjenje baterija idealno je za predstojeću ANTi turneju koja je čeka.

Britanska pop zvijezda Rita Ora (25) odlučila se za odmor u Miamiju, a poglede je plijenila u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom. Rita je zaključila poslovnu godinu pobjedom svoje kandidatkinje u britanskom 'The X Factoru', u kojem je bila jedna od sudaca, a nakon prekida s Richardom Hilfigerom uživa u društvu prijateljica.

Bivši Beatle Paul McCartney (73) i njegova supruga Nancy Shevell (56) svoj odmor provode na St. Bartsu u ugodnoj karipskoj klimi. Slavni britanski glazbenik uživa u trećem braku, u kojem je od 2011. godine, a upravo su na Karibima proveli i svoj medeni mjesec te se tamo svake godine vraćaju na odmor.

6months??❤️???? @valentina13_

A photo posted by Borna Coric (@bornacoric) on


Ni domaće zvijezde nisu odoljele egzotičnim putovanjima pa je tako naš tenisač Borna Čorić proveo svoj odmor s djevojkom Valentinom Miletić na Maldivima. Ondje su i proslavili svojih prvih šest mjeseci ljubavne veze, a nakon Maldiva uputili su se u London. Bornina atraktivna plavokosa djevojka studentica je novinarstva, a 2011. okitila se lentom Kraljice Dalmacije.

☀️

A photo posted by ?? Iva Leko ?? (@iva_leko) on


Dubai je pak odabir nogometaša Lokomotive Jerka Leke i njegove supruge, lijepe ekonomistice i manekenke Ive. Obitelji je već postala tradicija praznike provesti u toplijim krajevima, a Iva nam je netom prije puta nešto izjavila.

'Volimo svake godine prije blagdana otići s djecom i našim prijateljima na jedno dobro putovanje. Tada se svi okupimo, uživamo i punimo baterije za godinu koja nam dolazi, a i sami blagdani onda prođu opuštenije i neopterećeno. Moram priznati kako su meni i Božić i Nova godina jednako važni u smislu da ih provodim u krugu obitelji.'

Nakon Božića koji su proveli u Zagrebu, putopisac Hrvoje Šalković i njegova partnerica, splitska glumica Ana Gruica odmor su potražili u Miamiju. Sudeći po slikama, ovo je prvo putovanje para bez sina Marata Ivana koji se rodio 20. kolovoza. Veliki ljubitelj putovanja Hrvoje i njegova partnerica Ana tako trenutno uživaju u kupanju, sunčanju i opuštanju.

#havana????

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on


A odmor daleko od gradske vreve Londona i New Yorka potražila je i manekenka Helena Šopar koja se odlično provodi na Kubi. Nakon što je blagdane provela u Zagrebu s prijateljima, obitelji i dečkom Vjekom Zadrom, lijepa manekenka odlučila je Novu godinu dočekati samo sa boljom polovicom, uživajući u prirodnim ljepotama i svemu što Kuba nudi. Par posljednjih godinu dana živi u Londonu, u kojem Vjeko radi kao uspješan menadžer, a Helena se radi ljubavi doselila iz New Yorka. Ljeto vole provoditi u Hrvatskoj, na Heleninom Pagu iz kojeg je rodom te na Braču gdje Vjeko ima kuću. Ipak, zimske praznike su odlučili provesti na toplijoj lokaciji.