I KĆI KATJA ZAPJEVALA

Tko je sve uživao u pjesmama Mate Bulića u Lisinkom?

29.11.2015 u 16:06

Bionic
Reading

Poznati pjevač sinoć je pred prepunom Koncertnom dvoranom 'Vatroslav Lisinki' proslavio 30 godina svoje karijere, a na pozornici mu se pridružila i kći Katja koja je s tatom nedavno nastupila i u Frankfurtu. Na koncertu su bile i Anica Kovač, Ornela Vištica te Špiro Guberina

Brojne poznate osobe iz društvenog života Hrvatske pjevale su sinoć u Lisinkom uz Matu Bulića koji je velikim zagrebačkim koncertom obilježavao 30 godina svoje karijere. S tatom je zapjevala i njegova miljenica, kći Katja, dok su u publici bili najbolje raspoloženi glumci Ornela Vištica, Špiro Guberina te Slaven Knezović.

Bila je tu i odlično raspoložena Anica Kovač koja je za ovu prigodu spojila dugu haljinu od čipke i kožnu rokersku jaknu. U Bulićevim pjesmama sinoć su uživali i Dubravko Šimenc, košarkaški trener Dražen Anzulović, skladatelji Miroslav Rus te Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, vaterpolist Marko Pavičić te novinar Andrija Jarak i mnogi drugi.

'Ovo je bio moj najemotivniji koncert u karijeri. Hvala mojoj divnoj publici koja me pratila svih ovih trideset godina', izjavio je Mate Bulić.

#Lisinski#Tata#BećariBećaruša#Zagreb#Love#DaNijeMostara#MateBulic

A photo posted by ❤ (@cooooooolb) on


Špiro Guberina


Dubravko Šimenc