STRELOVIT USPJEH

Mirela Forić Srna postala urednica u ukrajinskom Vogueu

28.11.2015 u 13:37

Bionic
Reading

Supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaša ukrajinskog Šahtara Darija Srne, osnivačica portala Büro 24/7 ovih dana ima razloga za slavlje. Osim skladnog obiteljskog života, postigla je još jedan veliki poslovni uspjeh, postala je članica redakcije ukrajinskog Voguea

Budući da je obitelji Srna trenutačno Ukrajina drugi dom te da ondje provodi najviše vremena kada nije u Zagrebu, Mirela Forić Srna udružila je snage s ukrajinskim Vogueom te postala urednica rubrike (contributing editor).

Odande će supruga nogometaša Darija Srne donositi zanimljive priče iz modnog svijeta, intervjue te brojne ekskluzive sa svjetske modne scene.

'Kada vas zove Vogue, onda se prilika ne propušta. U svemu ovome vidim i odličnu šansu za promociju portala Büro 24/7 te mogućnost da ukrajinskoj publici predstavim i neke talente iz naše regije', izjavila je Mirela za Büro 24/7 koji je prošlog tjedna proslavio treći rođendan.

Mirela Forić Srna žena je koja zaista ima puno razloga u životu biti zadovoljna i sretna. Ove je godine s Darijom proslavila petu godišnjicu braka u kojem su dobili dvoje djece - četveromjesečnog sina Karla i petogodišnju Kasju. 

Family day ??❤️

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Mirela i Darijo u skladnom su braku pet godina

Zahvalna do neba ???? #budizahvalan #jana #vodasporukom K&K ❤️ na cemu ste zahvalni @darijosrna & @lukam10 ??

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Mirela je mama četveromjesečnog sina Karla i petogodišnje Kasje