HONORARI ZA SILVESTROVO

Koje će zvijezde najviše zaraditi na dočeku Nove godine?

27.11.2015 u 06:59

Bionic
Reading

Dok su se proteklih godina nastupi za najluđu noć naplaćivali i za najluđe iznose, honorari domaćih zvijezda za predstojeći doček 2016. uglavnom se svode na iznose od 15 do 20 tisuća eura

Samo u iznimnim situacijama, kada su u pitanju doista najveće zvijezde, poput Severine, Gibonnija i Olivera Dragojevića, može se pronaći trag nekadašnjih cijena. Severina na Stradunu, Gibonni u Budvi 1. siječnja te Oliver u Puli navodno će za svoje nastupe primiti 50.000 eura.

Na Hvaru će, priča se, 40.000 eura za svoj novogodišnji nastup dobiti Bajaga, a za nešto manju svotu u Poreču pjevat će Jelena Rozga. Upućeni kažu da njezin honorar iznosi 30.000 eura, a takav iznos dobit će i njezina kolegica Nina Badrić za novogodišnji doček na glavnom zagrebačkom trgu. Tu bi svotu novca trebali podijeliti Mladen Grdović i Jasmin Stavros, a u Novu godinu pjesmom će uvesti Mostarce.

Pet tisuća eura manje navodno će u trogirskoj najluđoj noći dobiti Dražen Zečić i Mate Bulić dok za 20.000 eura, priča se, nastupaju rock snage Prljavo kazalište u Šibeniku, Parni valjak u Rovinju te Opća opasnost u Varaždinu.

Maja Šuput na silvestarsku će noć nastupiti u vodičkom hotelu, a za taj je nastup navodno tražila i dobila honorar kao i njezine rokerske kolege, 20.000 eura. Isti bi iznos trebala dobiti i Vanna, a pjevat će za publiku u Dubrovniku.

Nešto manju svotu novca, oko 15.000 eura, navodno će dobiti Psihomodo pop za svoj nastup na splitskoj Rivi. Ista svota spominje se u slučaju grupe TBF, a jednako bi mogla dobiti i grupa Vatra za svoj nastup na zagrebačkom trgu, kao i Neno Belan i Hladno pivo, koji će u novogodišnjoj noći zabavljati Riječane na Korzu.

Urban i Massimo, doznajemo, još pregovaraju o svojim novogodišnjim nastupima.

Bilo kako bilo, hrvatske estradne zvijezde 1. siječnja imat će tisuće razloga za zadovoljstvo.