SEVERININI SVATOVI

Spektakl od svadbe: Prvi poljubac, gosti i Bregin dolazak

23.11.2015 u 17:56

  • +4

Severinina svadba

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Prvi ples mladenci su otplesali uz glazbu iz poznatog srpskog filma 'Petrijin vijenac', a na violončelu ju je izvela Ana Rucner. Na svadbi je Severini i Igoru prvu pjesmu 'Moje zlato' zapjevao Petar Grašo, a goste je zabavljao i Goran Karan, na čiji je veliki hit 'Lipa si, lipa' Splićanka zaplesala sa svojim svekrom Draganom Kojićem Kebom. Među uzvanicima bio je i samozatajni Goran Bregović te je s osmijehom na licu nazdravljao prijateljici omiljenim šampanjcem

Ono što je htjela, Severina je i dobila - raskošnu i romantičnu svadbu koju će Beograd još dugo pamtiti. Nakon što su se 25. rujna crkveno vjenčali u istarskim Balama u nedjelju su u Beogradu Severina (43) i njezin 15 godina mlađi odabranik Igor Kojić stali pred matičara, a ona je na iznenađenje mnogih uzela suprugovo prezime.

Vjenčanje poput filmskog spektakla održano je u velikoj dvorani u blizini hotela Crowne Plaza, u koji je Severina smjestila svoje goste. Predstava pred 600 uzvanika, među kojima su bili mnogi Severinini splitski prijatelji poput Nenada Ninčevića, Gorana Karana i Petra Graše, započela je u 18.30, a mladoženja je svoju mladu zaprosio uz skladbu iz slavnog srpskog filma 'Petrijin vijenac' u izvedbi Ane Rucner.

'Ovo je Severinin dan. Ako netko zaslužuje biti sretan, onda je to ona. Želim joj svu sreću s Igorom', rekao je pri dolasku Petar Grašo, a u Beogradu je bio bez pratnje Danijele Martinović. Bez pratnje supruge došao je i Goran Bregović te je uživao u slavlju ispijajući omiljeni šampanjac.

Na svadbi, na kojoj su osim u bendu i poznatim pjevačima gosti mogli uživati u mnogim plesnim točkama profesionalnih plesača, bili su Andreja i Hrvoje Čermak, Sandra Perković, Iva i Boško Balaban, Maja Šuput, Lepa Brena, Haris Džinović, Željko Joksimović sa suprugom i sinom, Aca Lukas te mnogi drugi poznati srpski estradnjaci. Na svadbi je navodno bio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

#Selfi pre venčanja. Srećno mladenci! #severina #igor

Posted by Zeljko Joksimovic on Sunday, November 22, 2015


Maminom vjenčanju prisustvovao je i maleni Aleksandar, a nije skidao osmijeh s lica. Svadbu je režirao Tomaž Pandur, slovenski redatelj koji je režirao i Severininu posljednju turneju 'Dobrodošao u klub'.

Kako su mladenci izgledali pred matičarom, svijetu je pokazala pjevačica Ana Bekuta, objavivši fotografiju na Instagramu.

https://www.youtube.com/watch?v=KI67jUE-Ykk

 

https://www.youtube.com/watch?v=uMCNCpZ9WAE

Severina i Igor #svadba #ljubav

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

#svadba #severina #igorkojic

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on